Regule de trei simple - cand vrea sa te enerveze tu razi - chiar daca stomacul te doare de nervi dar RAZI - in loc de 1 leu da-i 1 ban - daca nu se potoleste spune-i tatalui - tata sigur rezolva problema
Da sa il spun pe pampalaul ala la tata acum.
Corect - cea mai buna alegere - bravo
Trebuie să baţi tu tot timpul pe cineva? Dacă ai sta în banca ta, nu te-ai mai lua de nimeni şi ai încerca să-i împaci pe toţi deştepţi, proşti cum sunt ei nu te-ar mai jigni şi atunci ai fi întradevăr mai deştept decât ei. Cu cât faci mai mult pe durul cu atât de mult eşti luat de prost.
Daca nu esti prost, ci prostul e el, normal ar fi sa nu te cobori la nivelul lui, nu? Nu-l baga in seama, o sa se plictiseasca daca vede ca nu te enerveaza ceea ce el iti spune. Fii destept, cu bataia nu rezolvi nimic! (:
Mai bine lasa-i pe baieti sa-ti spuna ca esti prost sau sarac, iar tu sa-ti vezi de viata ta si in cateva zile te vor lasa in pace. Peste cativa ani cand vei ajunge realizat in viata si daca vei avea curaj, pune-le o intrebare de baraj.
Eu zic sa i iei pe rand frate, secvential, cand ii prinzi singuri bate i foloseste si un obiect ceva daca nu faci fata, doar sa nu i omroi si sa nu i ranesti prea grav, incearca sa i o dai aluia cel mai puternic, da da i o fara frica si apoi ii iei la rand si pe ceilalti 2 nu trebuie sa ti fie frica cat ar fi el de bun, ti o iei asta e incerci iarasi pana i o dai tu! ia sa vezi ce or sa te invete acum baietii si fetele de pe aici sa incerci sa ai o discutie civilizata cu ei, tu asculta ma pe mine da le la PATEU! fara FRICA
Incearca sa-l eviti pe X. Daca nu merge trage-i de partea ta pe Y si Z, explica-le cu argumente ca X e nesimtit si dupa te ocupi de X singur sau ajutat de Y si Z.
Y pune mai mare pret pe prietenia cu X si nu pe cea cu mine.
Frate, adul pe verisortu', fractu' si rupele frate moaca. Invata-i minte si rupele falca.Sa vezi cum te lasa ei atunci
Nu am frate si nu am verisori in localitate.
Vorbeste cu parinti mai ales cu tata spune ca vrei o reuniune cu ei si direstorul scolii si ca nu mai suporti situatia si k daca nu fac ceva sa te ajute ameninta k nu te mai duci la scoala si altele si ca nu mai suporti k nu poti sa faci nimic de unul singur si spune si ca nu esti singurul in situatie si k cer bani la mai multe persoane si daca nu dau iau bataie si bagai pe toti trei, trebuie sa faci ceva nu sa taci k de aceea ei continua si iti fac rau si vrei asta? crede-ma deschide gura si fa ceva altfel o sa continue si pe viitor, nu ai sa rezolvi nimic cu bataia si sa nu-ti fie frica k poate o sa fie mai rau daca vb nu are cum, de ex: tatal meu a murit mama plecata la munca in strainatate si aveam doar 18 ani sg aksa cu cele doua surori ale mele,intr-o zi imi spuna sora cea mijlocie k la scoala dirigintele clasei incearca sa profite de fete(inteleti nu: incerca sa le atinga unde nu trebuie, etc) si mai era si dirigu, dar ea mia vb si eu am fost la scoala si am discutat cu el in holul scolii de fata cu elevi cu tupeu i-am spus tot si l-am amenintat sa nu se mai intample altfel sunt in stare de orice, si de atunci nu a m-ai facut nimic inca sora mea mia multumit foarte mult si prietenele ei la fel, vezi si nici nu a facut nimic sa incerce sa se razbune sau altceva cu notele sau scoala totul a fost bine trebuie doar sa vorbesti mai ales cu parinti crezi ca nu ar da orice pentru tine
Nu il spun la parinti si la director pe un pampalau ca el. E mare rusine.
Fechete_Florin_1993 întreabă:
anonim_4396 întreabă: