| luiza171 a întrebat:

Deci am un iubit care din cauza unor anumiti,, prieteni,, si a parintilor nu vrea sa stie ceilalti ca suntem impreuna fete.Cum sa-i arat ca eu chiar vreau sa fiu cu el si il iubesc? Please niste sfaturi pentru ca nu vreau sa-l supar si l-am si ajutat cu multe

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite,despre relatiile astea ''ascunse'', nu am o parere fabuloasa.

Daca tine la tine, face acest pas, indiferent de ceea ce vor crede amicii lui sau familia.Tocmai pentru ca se gandeste la tine, ii pasa si te iubeste.

Ideal ar fi sa vorbesti cu el SERIOS despre asta.

| luiza171 explică:

Mentionez la intrebare ca noi ne intalnim ziua atunci cand el nu are treaba stam acasa impreuna facem si altele, dar nu-mi place asa ca din cauza unora nu prea pot sta cu el. am incredere in el dar sincer nu suport cand glumeste si face gesturi cu alte

| An3ta17 a răspuns:

Daca vrei sa fi cu el spune-i acest lucru. Daca te iubeste si el atunci ar trebui sa simta ca este iubit de tine. Daca nu si-a dat seama de asta demonstreaza-i prin vorbe dar prin fapte inca nu (sti la ce ma referwhistling). Spune-i tot ce simti fara rusine.Intreaba-l daca te place...si ce simte cu adevarat.Ai grija ca daca in povestea asta este vorba si de altele atunci poate ca nu te place sincer. Spune-i ca te deranjeaza daca petrece timpul si cu alte fete. Poate ca mai place pe cineva., nu se stie niciodata.

Bafta