| ale_6111 a întrebat:

Deci:Am un iubit... Daca as putea sa ii zic asa! Ne-am sarutat o data adica in prima zi cand am fost impreuna si inca o data acum 3-4 zile! Ce sa fac? Ne-am pupat numa de foarte putine ori si maine facem o sa ptamana impreuna.El nu vrea sa mai aratam relatia noastra doar la 2 fete(prietenele noastre cele mai bune, chiar daca el e baiat)! A zis ca tine mult la mine.Eu incerc sa ma apropiu de el,dar ce sa fac?[prima data nu ne-a azut nimeni cand ne-am saruta iar a doua oara ne-am pupat pe strada, pur si simplu:pe trotoar.Asta ar putea insemna ceva?]

15 răspunsuri:
| papusica987 a răspuns:

Buna...
nu stiu motivul pentru care nu te saruta, mai ales ca e baiat (normal e ca el sa fie mai indraznet)
eu zic sa il intrebi de ce nu e mai apropiat de tine.
si inca ceva, de ce nu vrea sa aratati relatia? sincer pe mine m`ar deranja asta.de ce sa o tinem ascunsa?!?

| rapa a răspuns:

laughing)) acolo trantestel in pat si urcate pe el sa vezi atunci " animalu din el „ laughing

| ale_6111 explică (pentru rapa):

Ce uratlaughinglaughing

| rapa a răspuns (pentru ale_6111):

:* sa va tina sa va ubiti:X

| viitortatic a răspuns:

Salut,
in relatii nu trebuie sa fii pripita
poate este timid si de aceea doreste sa o tina "secret" sau poate nu vrea sa afle cineva anume
La inceput este mereu asa, cheia este conversarea,vorbeste cu el,petreceti mai mult timp impreuna
a avea un iubit inseamna mai mult decat un sarut sau tinerea de mana sa va vada ceilalti
cel mai bine este sa mergeti intr-un loc intim(liniste,ferit de ochii lumii), unde sa fiti doar voi doi si sa vorbiti, este important la inceput ( pentru a sparge gheata sa ii spunem )
Cumparati ceva de mancare,chipsuri,inghetata ( la caserola si mancati impreuna ), chestii de genul

nu iti face griji,e ok, e normal, lasa lucrurile sa mearga de la sine, nu forta, nu fi pisaloaga ( e enervant pentru baieti )
faptul ca el doreste sa tineti relatia "secret" este ok, nu este un semn de ingrijorare ( l-ai mentionat si cred ca te ingrijoreaza atunci ), nu este nimic rau sau gresit
sa ne spui si varsta voastra
multa bafta big hug
sa ne mai spui cum este tongue poate mai ai nevoie de sfaturi
sper sa primesti mai multe sfaturitongue

| ale_6111 explică (pentru viitortatic):

Ok...ms:*...Vrei sa stii varsta?

| viitortatic a răspuns:

Varsta e irelevanta dar na, detalii tongue
Daca se ascunde nu inseamna ca e ceva rau, poate e timid, poate vrea sa treaca mai mult timp si apoi sa va aratati in "public", poate nu vrea sa afle ceva prieteni,poate se simte stanjenit
in nici un caz nu ii este rusine cu tine,te-a sarutat pe trotuar
in orice caz, cel mai bine este sa fiti singuri,pe un teren "neutru"happy un parc, o bancuta retrasa,pe iarba,in afara orasului (o plimbare obositoare mereu apropie oamenii tongue, tine apa la tine si fa-l sa o ceara :p )
chestii banale de acest tip,ce altceva poti face,stii tu,fi-i spontana, esti femeie big grin va pricepeti la asta

pe la inceputul unei relatii, inca eram reci, retinuti unul fata de celalalt, m-am pus jos pe iarba uda, murdara ( era iarna, atunci se topea zapada ), m-am murdarit mai tot si acest lucru i-a dat curaj, a trezit copilul din ea dornit de a se juca (desi era in alb)

| IssaFk a răspuns:

Da pupatul pe strada cum ar fi trotuar inseamna ceva dar stai linistita nu conteaza ca nu te-ai mai pupat cu el .....asta nu inseamna ca te iubeste. daca vezi ca te evita cand vrei ca tu sal saruti inseamna ca e ceva dubios! Bafta:X

| ale_6111 explică (pentru IssaFk):

Faza e ca eu nu dau sa il sarut pentru ca nu vrea sa mai afle nimeni de relatie....Si singuri nu prea suntem ca na!

| Andrada13 a răspuns:

Deci,Ale. Daca v'ati sarutat doar de 3-4 ori. inca e bine pentru. inceput. dar daca el nu vrea sa faca relatia voastra vizibila. inseamna ca ii e rusine cu tine. sau ii e rusine sa il vada lumea. si prietenii intr'o relatiwe relativ cu tine. Dar Asta poate insemna si ca te tine de "proasta" sa zic asa adica (isi bate joc de tine) Sau poate are pe altcineva. incearca sa afli. ca sa nu suferi dupa. :* Ai grija :*

| Bokka_David_1991 a răspuns:

Cate zile au trecut de la prima zi pana" acum 3 4 zile"? happy

| ale_6111 explică (pentru Bokka_David_1991):

Deci:Maine facem o saptamana impreuna! Suntem impreuna de vinerea trecuta de la ora 19:00

| Bokka_David_1991 a răspuns:

Inseamna ca nu e destul de matur ca sa aiba o relatie. Caunta un baiat care sa stie ce vrea si sa fie capabil sa aiba grija de tine happy

| viitortatic a răspuns (pentru Bokka_David_1991):

Asteapta varsta intainte sa spui asemenea lucruri