Buna...
nu stiu motivul pentru care nu te saruta, mai ales ca e baiat (normal e ca el sa fie mai indraznet)
eu zic sa il intrebi de ce nu e mai apropiat de tine.
si inca ceva, de ce nu vrea sa aratati relatia? sincer pe mine m`ar deranja asta.de ce sa o tinem ascunsa?!?
Salut,
in relatii nu trebuie sa fii pripita
poate este timid si de aceea doreste sa o tina "secret" sau poate nu vrea sa afle cineva anume
La inceput este mereu asa, cheia este conversarea,vorbeste cu el,petreceti mai mult timp impreuna
a avea un iubit inseamna mai mult decat un sarut sau tinerea de mana sa va vada ceilalti
cel mai bine este sa mergeti intr-un loc intim(liniste,ferit de ochii lumii), unde sa fiti doar voi doi si sa vorbiti, este important la inceput ( pentru a sparge gheata sa ii spunem )
Cumparati ceva de mancare,chipsuri,inghetata ( la caserola si mancati impreuna ), chestii de genul
nu iti face griji,e ok, e normal, lasa lucrurile sa mearga de la sine, nu forta, nu fi pisaloaga ( e enervant pentru baieti )
faptul ca el doreste sa tineti relatia "secret" este ok, nu este un semn de ingrijorare ( l-ai mentionat si cred ca te ingrijoreaza atunci ), nu este nimic rau sau gresit
sa ne spui si varsta voastra
multa bafta
sa ne mai spui cum este poate mai ai nevoie de sfaturi
sper sa primesti mai multe sfaturi
Ok...ms:*...Vrei sa stii varsta?
Varsta e irelevanta dar na, detalii
Daca se ascunde nu inseamna ca e ceva rau, poate e timid, poate vrea sa treaca mai mult timp si apoi sa va aratati in "public", poate nu vrea sa afle ceva prieteni,poate se simte stanjenit
in nici un caz nu ii este rusine cu tine,te-a sarutat pe trotuar
in orice caz, cel mai bine este sa fiti singuri,pe un teren "neutru" un parc, o bancuta retrasa,pe iarba,in afara orasului (o plimbare obositoare mereu apropie oamenii , tine apa la tine si fa-l sa o ceara :p )
chestii banale de acest tip,ce altceva poti face,stii tu,fi-i spontana, esti femeie va pricepeti la asta
pe la inceputul unei relatii, inca eram reci, retinuti unul fata de celalalt, m-am pus jos pe iarba uda, murdara ( era iarna, atunci se topea zapada ), m-am murdarit mai tot si acest lucru i-a dat curaj, a trezit copilul din ea dornit de a se juca (desi era in alb)
Da pupatul pe strada cum ar fi trotuar inseamna ceva dar stai linistita nu conteaza ca nu te-ai mai pupat cu el .....asta nu inseamna ca te iubeste. daca vezi ca te evita cand vrei ca tu sal saruti inseamna ca e ceva dubios! Bafta:X
Deci,Ale. Daca v'ati sarutat doar de 3-4 ori. inca e bine pentru. inceput. dar daca el nu vrea sa faca relatia voastra vizibila. inseamna ca ii e rusine cu tine. sau ii e rusine sa il vada lumea. si prietenii intr'o relatiwe relativ cu tine. Dar Asta poate insemna si ca te tine de "proasta" sa zic asa adica (isi bate joc de tine) Sau poate are pe altcineva. incearca sa afli. ca sa nu suferi dupa. :* Ai grija :*
Deci:Maine facem o saptamana impreuna! Suntem impreuna de vinerea trecuta de la ora 19:00
Inseamna ca nu e destul de matur ca sa aiba o relatie. Caunta un baiat care sa stie ce vrea si sa fie capabil sa aiba grija de tine
Asteapta varsta intainte sa spui asemenea lucruri
andreeaaa1 întreabă: