| DiamanteleSeSparg a întrebat:

Deci am un prieten foarte bun care este colegul de banca al fostului meu prieten iar in ultima vreme am observat ca are un comportament fata de mine mai mult decat ca al unui frate, el spune ca de un an de cand ma cunoaste are o parere deosebita despre mine, ca ii par o fata diferita de celelalte, foarte frumoasa, ma suna in fiecare seara a spus ca nu imi va mai cere sa ma impac cu fostul meu daca nu imi face placere, imi spune ca mereu va tine mult la mine ca ma iubeste foarte mult, dar eu cred ca e mai mult de atat si stiu asta de la mai multe persoane. oare sa ii fie teama sa recunoasca sau nu isi da seama? astept raspunsuri cat mai multe. funda

Răspuns Câştigător
| vampiressa a răspuns:

Pai avand in vedere ca stie ca tu il iubesti pe fostul tau, nu vrea sa se simta ranit cand tu il vei respinge.Incearca sa vb cu el si spune-i ca nu ii mai fie rusine sa isi arate sentimentele pentru ca s-ar putea ca mai tarziu sa ii para rau ca nu ti-a dezvaluit iubirea lui.

1 răspuns:
| ignore a răspuns:

E ceva mai mult seama si-a dat de un AN ii e teama sa recunoasca deoarece cred ca tuh te comporti cu el ca cu un pr normal. Daca iti place de el date si tuh l el spune-i ca si tie iti era dor de el zambestei cautal si tuh. si o sa iti spune ca te iubeste mai mult ca un coleg