-servetele umede
-haine de schimb
-piureuri de fructe si legume pe care le poti incalzi la orice autogril pe care il intalnesti(sunt foarte amabili)
-crema pentru iritatii(de la pampersi)
-multe jucarii pe care sa le oferi copiilor pe rand ca sa nu se plictiseasca de toate odata
-un dvd de masina te-ar ajuta mult daca ai posibilitatea
-fructe, biscuiti, pufuleti etc
-medicamente pentru dureri de dinti pentru cazul in care apare vreun dintisor pe neasteptate, ceva pentru temperatura, ceva pentru diaree
Copilul cel mic, ar trebuie sa calatoreasca intr-un scaun special, pentru rau iale sau fale un fel de limonada, dar nu cu multa lamaie, stoarge o lamaie intreaga pentru amandoi, puneo intr-o sticla cu 2 lingurite de zahar, apoi toarna apa plata peste continut pana sticla de jumate se umple, nu le da mult sa bea dale cate 2-3 guri, daca le este rau.pentru fetita nu stiu ce sa zc, se gaseste la farmacie un fel de praf, pentru copii sub 1 an, cand le este rau.nu mai stiu exact cum se numeste.intreaba la farmacie ca ar trebui sa stie! mancarea nu trebuie sa lipseasca, fiind agitati de calatorie, cel mai potrivit ar fi sa le iei banane, sa le pisezi inainte de a pleca, si sa le pui in banana praf de biscuiti...incearca sa eviti sa le dai pastile pe parcursul calatoriei, ca s-ar putea sa le faca mai mult rau! iar laptele sa nu lipseasca pentru fetita!
mult succes si calatorie placuta!
Acopera geamurile laterale, sa priveasca doar in fata.
Ai grija sa nu stea in soare.
Atentie la scaune pentru copii, sunt obligatorii, amenzile sunt foarte mari.Si centurile trebuiesc purtate.
Eu calatoresc italia romania si romania italia de 4 anide 2 pe an...am 14 ani si bine nu pot sa dau preri pentru mamici dar mama cand plecam are mereu haine de schimb mancare si ye bine sa nu bem sucuri acidulate pnt ca sun vreo 24 de ore dama gasesti liber si sevetele umede, jucari pnt ca o sa pictiseasca sigur eu ca am 14 ani sa ma plictisesk enor un dvd cu cine desene sau ce le place lor si cam atat...succes
anonim_4396 întreabă: