| DarKJoKeR a întrebat:

Deci...asta o sa sune poate ciudat, da vreau sa aflu neaparattongue. Bunica mea are o verisoara.Verisoara bunicii are 2 fiice.Deci mama e verisoara cu cele 2 fete. Ce sunt cele 2 fete pentru mine?

17 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

M-ai pierdut demult pe drum laughing. Rude gradul n, asa cum sunt toti in sat. Deci stai linistit, poti avea aventuri cu cele 2 fete laughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Am stat cam mult sa pot sa iti dau un raspuns laughingIti vin matusi cele 2 fete.happy
Off. A fost cam grea intrebareahee hee

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Matusi thinking

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Matushappy, mai ho ca stii ublushing, mam pierdutlaughing

| Misterious a răspuns:

Matusi laughing

| Misterious a răspuns:

Sti care e treaba cu intrebarea asta laughing zici ca e o problema de matematica laughing ca stai putin sa te gandesti. laughing very funny tongue

| DarKJoKeR explică:

@cucuveaua
La asta ma gandeam si eu initziallaughing
@Flav
Nuuuulaughing..nu de asta am intrebat!rolling on the floor

| DarKJoKeR explică:

Ooook...laughing.cred ca m-am lamurit, imi sunt matusi intr-un fellaughing...cu toate ca sunt doar cu un an jumate mai mari ca me.multumesc tuturor pentru raspunsuribig grin

| VladDu a răspuns:

Nu sunt matusi, doar niste rude $%^&*hee hee

| Alecsanndraa a răspuns:

Ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Matusi normal laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Matusi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunica ta cu verisoara sunt verisoare primare, mama ta cu fetele verisoarei bunicii sunt verisoare al doilea si tu cu fetele verisoarei bunicii santeti veri al treilea! I-ar cele 2 fete sunt nepoate din var mamaei tale!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Verisoare de gradul III dar poti sa le ai in pat daca vrei happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu le esti nepot de verisoara de gradul doi lor. fetelor, verisoarei bunicii.mama ta si cu ele fiind verisoare de gradul doi.

| pink0angel a răspuns:

verisoara de a 2a tongue si fetele lor o sa fie verisoare de a 3a cu fiica ta

| lala_3283 a răspuns:

Pentru tine, sunt matusi!