De invatat se invata din caiet si se completeaza cu informatii din manual.E si grea tare etalonarea termomentrului, am invatat prin a 6-a si uite ca si acum, in a11-a mai tin minte.Nu are treaba profesoara ca nu ai invatat tu.E, ce-i drept, frustrant ca ai luat o nota mica din cauza faptului ca nu ai stiut un aspect din asta, dar inca sustin ca e vina ta ca nu ai invatat cum trebuie.
Cu un 4 nu te termina lumea.Imi amintesc ca si eu m-am ales cu un 3 la fizica in apropierea zilei de 8 martie prin clasa a6-a.Ii spui pur si simplu,nu cred ca va avea o mare surpriza,uitandu-ma la ai mei, sunt sigura ca tatal tau i-a spus deja, doar ca ea asteapta sa-i spui tu.Bafta.
Depinde in ce clasa esti...in a 5a sau a 6a si chiar a 7a aveam probleme ca tine dar in a 8a-a 9a esti mai matur. Daca luam un 2-3-4 la orice ori nu spuneam si aflau singuri dar se obisnuiau cu ideea ori ii spuneam.Cf mama. uite, stay jos.Fi atenta, am luat un 4 azi.Ea zicea dc? eu ii explicam situatia imi tinea predik vreo 2-3 min si in30 min eram impacati
Pai explica`i mami tale de ce ai luat 4. Din moment ce tatal tau stie si nu a facut o drama din asta, inseama ca nici mama ta nu are sa se poarte urat cu tine de acum incolo. Inteleg ca se apropie 8 martie si vrei sa te porti frumos, dar e mai bine sa ii spui; o sa aprecieze mai mult decat daca o minti si ii spui ca nu ai luat nici o nota.A, da si sunt aproape sigura ca tatal tau o sa ii spuna mamei tale, doar ca ea asteapta sa ii spui tu, sa ai incredere in ea. Nu se termina lumea la o nota mica. Si eu am ceva probleme fizica de liceu sincer, deci daca te consoleaza cu ceva, nu esti singura care are probleme de genul asta. Sper ca te-am ajutat. Te pup:*.
Exact asa cum ai utut sa ne zici si noua spune-i adevarul, nu ai alta varianta o vei supara mai tare daca o minti
Hei nimeni nu e perfect oricui i se intampla sa ia o nota mica sunt sigura ca daca ii explici mamei tale cum stau lucrurile si ii faci si un cadou frumos de 8 Martie esti iertat