| IooMar a întrebat:

Deci azi la scolala eram pe o panta si ne dadeam pe gheata si acolo era si baiatul pe care il plac si cand a plecat eu eram pe loc si el mergea si s-a uitat la mine si apoi a lasat ochii in pamant dar tot se uita la mine cu coada ochiului si eu fara sa imi dau seama am zambit si ma uitam la el de jos pana sus.Parerea voastra! Funda:*

Răspuns Câştigător
| buburuza_1801 a răspuns:

Sa stii ca, chestiile astea in mare parte reusesc eu cred ca si el simte ceva pentru tine dar e prea rusinos sa arate (asa sunt ei mereu yawn ) in schimb sfatu meu sa sa fii tu sa te comporti normal in prezenta lui

3 răspunsuri:
| EuSiCuMine a răspuns:

Ooo, te place! Dar nu stie cum sa-ti zica asa ca te admira de la departare. Incearca sa gasiti un subiect comun sa vorbiti. Ceva de o petrecere, sa va plimbati, sau cheama-l afara cu tine si prieteni sambata sau duminica, sau daca vrei sa iesiti numai voi 2. Discutati, va plimbati, radeti si ai sa vezi ca inima iti bate tare si lui la fel si te asigur eu ca se va aprinde o scateie

bafta

| stiiix a răspuns:

Aceste priviri pe ascuns, zambetele sunt semne ca si el simte o atractie pentru tine. Incerca sa gasesti un subiect de discutie cu el happy pentru a vedea daca si el iti impartasemte sentimentele.
E posibil sa iasa ceva intre voi. big grin
Mult succes cu asta! :*

| Blondutza_4230 a răspuns:

Daca el se uita la tine mereu inseamna ca ii place de tine.Incerca sa gasesti un subiect de vorba cu el.si vei afla daca ii place de tine...Si daca si tie iti place de el sar putea sa iasa ceva intre voi!:p
SuCc3s!