| Lorett a întrebat:

Deci azi mi s-a intamplat ceva groaznic cum se face ca cica nu ai cum sa te impaci cu cineva care tea tradat sau care te-a inselat ca era de parca imi zicea cineva IMPACATE IMPACETTTEEE si acum nu stiu cum sa fac sa ii spun ca vreau sa ma despart de el dar fara sa il ramnesc va rog spuneti-mi si mie

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Să-l rănești? Mai tare decât ai fost tu...și ești?
Spune-i sincer că nu poți trece peste, este ceva absolut normal!
Nu te gândi la el, la fel cum te-a înșelat fără să-i pese, așa o să se simtă și acum.
Ai nevoie să fi singură acum, să te liniștești și să-ți pui ordine în gânduri.

Nu se mai merită nimic, oricât de mult s-ar schimba el, mereu vei trăi cu gândul că te-a trădat.

5 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Vorbesti sincer cu el ii spui ca il iubesti mult de aceia ai decis sa te impaci cu el, dar nu poti trece peste!
Spune-i ca te retragi, dar fiindca il iubesti iti doresti un fel de relatie de prietenie in care el sa-ti demonstreze ca s-a schimbat si ca niciodata nu se va mai repeta ceea ce s-a intamplat din trecut!
Nu iti recomand relatia asa iti vei face mai mult rau! si eu am trecut prin asa ceva si am procedat astfel, doar ca el nu a demonstrat nimic si uite asa m-a pierdut!
Oricum nu vei avea nimic de pierdut, nu iti convine o relatie fara incredere!

| Dariusuu a răspuns:

Spune-i direct draga mea.

Ai dreptul sa fi fericita cu altcineva, de ce sa fiti doua persoane nefericite?

Spune-i sincer ca nu esti fericita cu el, si i dai dreptul de a alege pe altcineva.
Poate va fi putin suparat si te va urii, dar dupa o perioada va intelege de ce ai facut asta.

O zi buna iti doresc.

| viotedy a răspuns:

Nu merita sa te impaci.

| BSwwatch a răspuns:

Da nu trebuie sa-i faci nici o rana, eu am incercat sa te iert da nu pot.pa! Mila?

| pozeanimate a răspuns:

Spune-i direct fara ocolisuri ce ai de spus
adevarul este cel mai important