Categoric ai greșit în momentul în care i-ai acceptat toate aceste lucruri care chiar nu sunt normale. Dacă ție ca fată ți se pare normal să faci lucrurile astea, insistă și impăcați-vă. Cine se aseamănă se adună. În caz contrar, respectă-te mai mult pe tine însuți și crează-ți niște standarde mai mari, fără să îți irosești anii tinereții cu niște astfel de scursuri umane. Nu zic că tolerarea anumitor defecte într-o relație nu e importantă, însă cu anumite limite. Încetează să mai fii cârpa lui, îndură durerea care oricum o să treacă la un moment dat și găsește pe cineva care chiar să te aprecieze.
Că ești oarbă pentru numele lui Dumnezeu
Omul e toxic și nici nu simte ceva pentru tine
Pot sa jur că unele fete sunt psihopate, masochiste...
Depinde de capacitatea fiecaruia de a percepe o situatie. Insa mai evident de atat nu se poate
Fiecare cu, crucea lui, tu de exemplu e, absolut evident, ca esti masochista, e clar ca numai suferinta primesti de la ala, dar tot o cauti
dar, cine sunt eu sa judec?
Nu am inteles niciodata cretinismul asta de atratie la fete pentru genul de,, bad boys", probabil confundati increderea de sine cu tupeul ala grotesc de borfas. Incearca la modul cel mai serios, sa gasesti pe cineva care sa iti ofere o perspectiva clara in ceea ce priveste viitorul vostru impreuna. Si simplu, ca sa iti dau mura-n gura cum se spune:
-primul indiciu e ce produce? Cu ce se ocupa omul. Are o cariera serioasa cu care impreuna va puteti cladi o temelie in ceia ce consta familia daca va ganditi la asta. Aici implica si aportul tau binenteles.
- Cum se comporta cu tine atat in public cat si in mediul peivat, e ok, te multumeste?
-te implica in planurile sale de viitor, familie, prieteni, s-au te foloseste pentru ce e evident?
Tu ce asteptari ai de la tine, da de la el?
Mediteaza la lucrurile astea si pune in balanta daca merita sau iti pierzi timpul aiurea, timp pe care nu il mai RECUPEREZI.
El de aia vorbea si cu altele si facea complimente ca sa aiba obtiuni tu cum nu ai vb cu alti nu ai obtiuni si de aici vine lipsa sa il vrei pe el inapoi, fiindca nu ai obtiuni. Funda.
Nu e vorba că nu am obțiuni dar mi-e frică să mă îndrăgostesc din nou...
Opțiuni*
Nu te indragosti, acelea sunt sentimente daca nu asta vrei.Comportate cum te comporti de obicei si daca nu ii place sa plece.Si tu tot fericita esti cu tine, fiindca faci acel ceva si cu el si fara el, fa ce te face fericita.
Este foarte greșit, trebuie sa încerci sa te desprinzi de trecutul tău. Chiar vrei sa ți distrugi timpul și tinerețea cu o astfel de persoana? Nu, clar nu. Zic sa l lași și sa treci peste, nu ți voi da sfatul sa ți găsești pe cineva dacă încă ți la el pentru ca mai rău îți faci, îți dau sfatul sa ți regăsești puterea de a trece peste. Investește în tine
Alexandragabriela93 întreabă: