| mariaalexandragrigore a întrebat:

Deci cine o sa citeasca asta sa stie ca e ceva foarte urgent asa ca va rog nu glumiti la raspunsuri :'(
Acum 3 zile am gasit pe strada un caine de rasa (ciudat ca cineva a aruncat un caine de rasa)
Rasa este Affenpinscher. In prima zi a fost murdar inghetat si cam trist... l-am adus in casa i-am facut o baie iar ziua urmatoare i-am tuns blana murdara si l-am curatat et.
Dar azi mi-am dat seama ca ii curge sange din vagin adica cu sa explic pe inteles prin locul interzis...
este femela si este superba. Vreau sa stiu ce are si cum pot sa o tratez si din cand in cand ii vine sa vomite dar doar ii vine nu o si face!
Va rog foarte mult este urgentttttttttttttttttttttttttttttttt ajutati-ma dau funda vot happy
va rog mult chiar o iubesc ca animalut, m-a atins la corazon. nu vreau sa o pierd! :'(

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Daca e vesela, manaca si nu da semne de boala nu ai de ce sa te ingrijorezi, catelele au menstruatie de 2 ori pe an, nu trebuie facut nimic special in acea perioada, vei merge pentru vaccinuri si deparazitare la medic cand vine din concediu, nu te ingrijora degeaba

2 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
daca are peste 6 luni, e posibil sa fi intrat in calduri, ai grija de ea, nu trebuie sa ii faci nimic, decat sa nu o scapi la mascul. poti cere la farmacia veterinara, pastile pentru stoparea calelelor in calduri. ceva de genu.
O seara bunahappy

| mariaalexandragrigore explică:

Si practic daca nu as iubi-o nu ar trebui sa merg? normal ca o sa merg la veterinal dar doctorul veterinar e plecat pentru o saptamana fiindca am mers si azi dar ne-au anuntat ca nu este in oras o sapt.