Incepe sa vorbesti cu ea cat mai mult. apropie-te de ea trimite-i mesaje asa o sa ati fie mai usor sa ai spui. spune-i tot ce simti si chiar daca te va refuza macar stie intentiile tale si poate se va razgandi
Mai are vreun rost sa ii spui ca o placi? Nu de alta dar e cam aiurea sa te bagi intre ei daca sunt fericiti impreuna.
Pai cred ca are rost, actualul sau fostul nu stiu cum sa-l etichetez, a venit la ea cand a auzit sau si-a dat seama ca noi incepusem sa vb, iar ea s-a impacat cu el din mila. e a 10 oara cand face asta :o
Si ce vrei sa faci? E alegerea ei, chiar daca e o alegere stupida poate.e penibil sa fi cu cineva din mila te minti singur dar si persoana de langa tine spune-i ca face o prostie daca nu isi da seama eu zic ca nu are rost.
Fa-o sa se indragosteasca de tine. dupa propria experienta de fata, cel mai bine dupa parerea mea este sa nu ii zici ca o placi pentru ca dupa aia s-ar putea sa nu te mai suporte si o sa aiba impresia ca te are la degetul mic, iti zic..mai bine nu ii spune
Incearca sa iti dai seama daca te place. Daca da, ii poti spune. Daca nu, tot ii poti spune.Deci,spunei! Daca nu ii spui si te place, poti pierde tot.Risca.
papushikadulcee întreabă: