| GeorgeTanase95 a întrebat:

Deci, cum ii spun la o fata ca o plac, dat fiind faptul ca ea tocmai s-a impacat cu fostul :/

Răspuns Câştigător
| Jasmin23 a răspuns:

Incepe sa vorbesti cu ea cat mai mult. apropie-te de ea trimite-i mesaje asa o sa ati fie mai usor sa ai spui. spune-i tot ce simti si chiar daca te va refuza macar stie intentiile tale si poate se va razgandi

5 răspunsuri:
| Alisse a răspuns:

Mai are vreun rost sa ii spui ca o placi? Nu de alta dar e cam aiurea sa te bagi intre ei daca sunt fericiti impreuna.

| GeorgeTanase95 explică (pentru Alisse):

Pai cred ca are rost, actualul sau fostul nu stiu cum sa-l etichetez, a venit la ea cand a auzit sau si-a dat seama ca noi incepusem sa vb, iar ea s-a impacat cu el din mila. e a 10 oara cand face asta :o

| Alisse a răspuns (pentru GeorgeTanase95):

Si ce vrei sa faci? E alegerea ei, chiar daca e o alegere stupida poate.e penibil sa fi cu cineva din mila te minti singur dar si persoana de langa tine spune-i ca face o prostie daca nu isi da seama eu zic ca nu are rost.

| Xten3girl a răspuns:

Fa-o sa se indragosteasca de tine. dupa propria experienta de fata, cel mai bine dupa parerea mea este sa nu ii zici ca o placi pentru ca dupa aia s-ar putea sa nu te mai suporte si o sa aiba impresia ca te are la degetul mic, iti zic..mai bine nu ii spunewinking

| MusicVoice a răspuns:

Incearca sa iti dai seama daca te place. Daca da, ii poti spune. Daca nu, tot ii poti spune.Deci,spunei! Daca nu ii spui si te place, poti pierde tot.Risca.