Presupun ca e tigan, si eu am iubit tigan de un an de zile si chiar daca nu stiu ai nostri noi ne iubim foarte mult si nu renuntam unul la altul, dar aparent la tine e alta poveste. cu nevasta, copil, pfff. e groasa iti recomand sa nu-i mai scrii deloc, sa-l lasi in pace, iar daca el iti va scrie ii poti spune ceva de genul "uite, noi facem parte din lumi diferite si cred ca mai mult ne-am complica daca am continua asa...e ca si cum ne-am invarti in cerc si nu va fi niciodata ceva concret intre noi." e aiurea situatia ta dar atata timp cat are obligatii de genul nu cred ca ti-ar placea sa fii amanta. iesi cu fetele, distreaza-te, mai vorbeste si cu alti baieti. iar cu timpul ai sa-l uiti, crede-ma.
În general in familiile de etnie romă se practica, căsătoria si făcuți de copii de la vârste mici.Asta ca asta dar, problema e ca cei in cauza nu prea se cunosc sau plac atunci cand se iau, sau se plac pe moment dar nu se gandesc chiar asa departe gen căsătorie si copii dar trebuie sa ii faca.
Eu cred ca nici ea nu il iubeste pe el neapărat dar e orgolioasă. Stie ca el vorbeste cu cineva dar sa te ferească cel de sus sa te prindă ea si familia ei ca e problema.El nu o sa se bage pentru tine chiar daca il vezi tu drăguț si de treaba, ba din contra o sa se amuze deoarece ei nu isi lasa niciodata familia.Asa ca eu spun ca pierzi vremea.
1. Trebuie să îți faci un principiu ca să nu intri acolo unde există o relație de prietenie, și cu atât mai mult căsătorie.
2. Dacă un bărbat sau femeie flirtează cu alții cât timp este într-o relație, va face acest lucru mereu, deoarece este atras/a întotdeauna de ceva nou.
3. Este legat de punctul 2: cum ai făcut, așa ți se va face. Aceasta este o lege scrisă în Biblie. Pentru că Dumnezeu nu va binecuvânta o relație "furată".
Noi nu avem voie să ne jucăm cu inimile oamenilor. Mai bine suferi tu după el decât să suferiți amândoi după aceea, urându-vă.
Eu as zice sa-ti urmezi instinctul.
Daca ceva te face sa crezi ca nu e ok, probabil asa si e, ceva nu este ok.
Iar daca e sa-ti dau un sfat personal, ar fi sa fugi de el.
Am mai vazut eu persoane de genul, a luat o fata de tanara, a facut copil cu ea, s-a despartit de ea ca si-a gasit pe alta, a facut un copil si cu aia, iar acum mai ca se desparte si de a-2-a persoana.
Mie personal imi pare o persoana toxica, care-si ambaleaza prostiile frumos.
Sa fim realisti, daca zicea ca s-a f**** cu aia si a ramas cu copilu pe cap, era clar ca nu-ti facea o impresie buna. Sau stai, chiar asta a si zis
Nu te baga fiindcă tot tu o sa suferi. El are un copil o soție dar la vârsta lui vrea sa cunoască și alte fete dar aceste fete vor fi trecătoare în viata lui, este de etnie roma și ei au regulile lor, dacă tu vei continua cu el te poți aștepta să ți vina la ușa soția și neamurile sa ți facă scandal, nu are rost sunt atâția băieți, cauta unul potrivit pentru tine
"fiindcă la ei asa e tradiția", nu isi va lasa sotia. Il obliga traditia. Inteleg ce etnie este.
"ea stie de mine si nu i zice nimic" pentru ca stie ca sotul ei, chiar aventurier cum este, tot acasa la familia sa se va intoarce.
"am impresia ca ma minte". Fii sigura ca asa este.
Fa bine si blocheaza-l, pentru ca altfel va apare la usa ta intreaga șatră care prin traditie isi apara familia si etnia. Si vei avea probleme, ca te vor urmari si pe strada.
Ai o atractie irezistibila pentru situatii complicate.
Lasa-l naibii in pace de papagalagiu.
Mai exista 1000 ca el cu probleme mai haioase, nu te opri la primul.
Cel mai probabil e de etnie roma. Nu am nimic cu ei, doar ca ei așa fac în general și iți spun pentru ca am avut parte de asa ceva, toată familia era asa acolo si era foarte trist din punctul meu de vedere. Mai bine lasa l in pace să își vadă de treaba lui ca nu ajungi nicăieri cu el, nu esti singura cu care vorbești și pot baga mana în foc pentru asta. Gândește-te că șansele de a ajunge după ca soția lui din prezent sunt foarte mari
Este de etnie rroma si acum cu tine sau cu altele nu face decat sa se mai distreze si cu alte fete. Nu va divorta si nu isi va parasi copilul pe care il are pentru nicio femeie. Uita-l ca nu faci decat sa pierzi vremea degeaba cu el.