anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci..Cum să incep.Mi-a placut de X...El nu a stiut laughing un alt baiat a gasit pe o foaie că scria numele lui.Și atunci i-a spus.El in pauza a intrebat de cat timp e scris aia eu am zis că nu știu laughing..Mna..In urmatoarea pauza m-a intrebat dacă il plac am zis *nu știu*.A zis să mă gandesc laughing.Și atunci in pauza a intrebat dacă vreau să fiu cu el am raspuns *da*..Mhm..Prima zi a fost dragut.Dar a 2-a el mergea la niste *fete*..Nici nu statea cu mine deci am iesit cu el afară si alea l-a luat și am ramas singură ca o idioată crying. Dupa m-ai imi spune că și se desparte de mine in a 2-a zi crying..Am zis ok. Dupa a 3 -a zi mă intreabă dacă vreau să ne impacam laughing am zis mda.Dupa dimineața il asteptam tot timpu il astept.Și atunci vine și fata aia blondă laughing.Și incepe sa zica de ce mă supar ca sta cu ele am zis că nu-mi pasă, a inceput să vorbeasca ea si am plecat am lasat-o singură acolo să vorbeasca laughing. Dupa vine iar X la scoală și spune că ne despartim ca fug de el ca nu stau cu el. Dupa iar imi zice sa ne impacam ..Atunci a trecut ceva zile.
Nu ne-am m-ai certat.crying..Si atunci ieri a zis ca ne despartim ca stau nu prea mult cu el..Mhm.Și atunci am zis ok. Dupa a 2-a zi mergand pe drum acasă ..Ma intrebat daca vreau să ne impacam am zis mda...Mă enerveaza că pleaca fară să spună nimic el zice că trebuia să plece repede l am inteles prima dară a 2-a oară.Dar deja...Și azi eram in parc cu Y și atunci o fată m-a intrebat dacă vreau să fiu cu Y si nu stiu de ce am zis da..Il plac dar parcă și pe X il plac crying
Y e dragut sta cu mine, are grija de mine.Dar el a fost cu o prietenă de a mea foarte bună și ieri mi-a zis că incă o place.Și azi mă place pe mine? Să fim seriosi.

Pe cine să aleg? crying. Nici eu nu stiu ce simt.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

X isi bate joc de tine in ultimu hal, Y clar.

3 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

O poveste de tot rahatul.
O relaţie nu e o joacă de copii idioţi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-a dat cu rest.

| Minnie_Kitty_1999 a răspuns:

Stai ca-mi da cu virgula...