E dificil ca cineva sa-ti dea un sfat necunoscand situatia.Tu spui ca nu ai sanse deloc, dar poate te inseli(daca nu stiu toata povestea ma pot gandi ca ai sanse), nu stiu ce varsta ai, ce varsta are el.E destul de dificil sa dai sfaturi cand nu sti exact ce se intampla. Daca tu ai 12-13 ani clar trebuie sa formulez altfel sfatul, comparativ cum as sfatui pe cineva major.Un mic sfat pentru ceea ce ai scris, ar fi, ocupa-ti timpul.Citeste o carte,asculta muzica,danseaza, plimba-te, picteaza, socializeaza, daca esti ocupata, nu vei avea timp sa te gandeti la el.
Am patit...
In cazul asta exista doua situatii, cel putin la mine: uitare si analiza.
Ori il ignori si refuzi sa te mai gandesti la el, ori ii analizezi toate defectele pana incepi sa il displaci.
Dar iti recomand altceva, ti faci ce vrei. Nu stiu exact situația... de ce nu ai avea sanse cu el? Nu te subapreciezi putin?
Ai putea sa vorbesti cu el putin, prin intermediul retelelor de socializare, pentru inceput ca sa vezi cum e, doar amical. Si ati putea sa deveniti prieteni initial sa il faci sa vada cat de speciala esti.
Eh... probabil ca vorbesc tampenii.
Nu te da batuta asa usor daca nu merge nimic spuneice simti pentru el nu ai nimic de pierdut, si daca numerge eu sunt disponibil
Întrebarea seamănă întru câtva cu cele din categoria "Cum să scap de... o anumită dependență (alcool, drog, jocuri de noroc etc"). E nevoie de voință. Nimic altceva. Aici se vede măsura de voință pe care o avem fiecare din noi, în felul cum reușim să scăpăm din astfel de situații. Și măsura de voință nu este ceva predestinat sau transmis ereditar din părinți. Ne putem educa voința, astfel încât acea "măsură" să crească încontinuu, ca să ne poată scăpa din încurcături.
anonim_4396 întreabă: