Nu cred ca mai e cale de intoarcere. cred ca cel mai bine ar fi sa continui. lasa trecutul in spate, stiu ca nu e usor dar nu merita sa lupti pentru o cauza pierduta. IMI PARE RAU...
*portia ta de ras http://oglinda-lumii.blogspot.com/
Este complicat daca nu ati mai vorbit timp de un an... Sun-o daca poti si incearca sa ii explici. Tine-te de capul ei daca iti da cea mai mica speranta... Bafta!
Las-o in pace. daca relatia ei esueaza, atunci ai o noua sansa. daca nu, nu meriti mai mult, ai avut sansa ta. deci numai daca e libera din nou ai cale libera sa incerci. sigur, poti sa trisezi, dar nu vrei asta daca tii cu adevarat la ea. mai bine sa fie ea fericita cu altul decit tu sa-ti aperi doar "teritoriul", daca nu o iubesti cu adevarat, right? daca nu, nu tii cu adevarat la ea. daca da, atunci asteapta si fii atent la schimbari in viata ei personala, pentru ca vor fi, un bf in Spania suna ca o solutie confortabila, dar care nu rezista probei timpului. deci daca o vrei cu adevarat, vei mai avea o sansa, dar asta e numai daca ii dai sansa sa fie fericita cu altcineva.
Incearca sa ii explici si ei ca o iubesti si poate ca te mai iubeste si ea inca dar nu vrea sa ti-o arate.
Asculta-l pe @Dony, da-i si ZECE funda si multumestei pentru INTELEPTUL raspuns pe care ti l-a dat.
Salut vroiam sa va spun ca acum sunt cu 2 fete care bineinteles nu se cunosc intre ele...deocamdata sunt bine apoi vedem pe parcurs daca isi baga cineva nasul
FataCuOchiiCaprui întreabă: