Pentru prietenie este necesara potrivirea mentala.
Pentru dragoste este necesara potrivirea hormonala.
Pentru casnicie este necesara potriirea materiala.
Pentru casnicie indelungata trebuie toate trei deodata, iar cel putin doua sa fie prezente tot timpul.
Mda, o mananca in patina si pe fata asta, in genu asta de relatie am fost eu prin 2 ani jumate.Nu stia ce vrea,insa facea detoate cu mine,mergeam pe unde apucam,insa ea nu o numea relatie nu iti doresti o asemenea femeie,e doar pierdere de vreme,si multa suferinta la final cand ea se va debarasa de tine pentru ca ea considera ca nu este in o relatie, desi eu am patit sa fim la fel ca un cuplu, investit sentimente, insa ea traia cu impresia ca avem o relatie de prietenie speciala cu care nu o mai avea cu nimeni(spunea ea) ia o pauza prietene, zi sarumana ca nu esti prins in o asemenea harababura.Nu e deloc dragut
E doar friendzone, daca chiar ii placea tipu nu risca sa-l piarda zicand ca sunt doar prieteni.
Pai, daca nu vrea sa renunte la prietenul ei, iubit sau neiubit, tu ce te mai tii dupa ea?
Nu vezi ca esti a 3-a roata de la bicicleta? Adica, esti in plus!
Da-i pace, daca nu vrea sa renunte la prietenul ala, inseamna ca relatia lor este speciala, desii nu recunoaste asta.
Cauta-ti alta fata, ca-s milioane disponibile.
Am intrebat daca credeti ca e indragostita de ea sau nu
Nu stiu daca el este indragostit de ea, dar comportamentul ei este clar de indragostita de el, chiar daca nu recunoaste.
In orice caz, nu vad rostul ca tu sa fii tinut de catel, pe langea ea.
Da-i pace asteia, macar ai putina mandrie si cauta-ti o alta fata, care sa aiba ochi doar pentru tine.
Eu cred ca e asa cum spune fata. Nu sunt de acord cu teoria ca nu poate fi doar prietenie intre o fata si un baiat.
Da,pot sa iasa asa mult si fara sa fie impreuna.Nu e obligatoriu sa te indragostesti de o persoana de sex opus cu care prietenesti.Sau poate sunt prieteni pe beneficii