Nu lasa lumea sa-ti hotarasca destinul!
Adica, daca tu il iubesti intr-adevar pe acel baiat ar trebui ca atunci cand sunteti impreuna sa simiti un fel de "magie" care va tine impreuna si toata lumea dispare in acele momente!
Pun pariu ca acea "lume" va avea candva nevoie de ajutorul tau, iar tu vei sta cu persoana iubita. Lumea va deveni un nimic pentru tine. Il vei vedea doar pe el. Asta e dragostea adevarata!
Nu lasa un mic obstacol sa te impiedice!
O seara placuta!
Viata ta nu trebuie dirijata de unii si de altii, nu lasa invidia sa intre in viata ta, fa ce-ti spune inima, daca tu tii la acel baiat, si acel baiat la tine, tu nu trebuie sa asculti ce iti zice lumea, lasa-i sa zica ca de asta au gura. si in legatura cu pr lui ca-ti spune lucruri despre el, eu cred ca nu ii este un prieten adevarat, pentru ca un prieten adevarat nu isi vorbeste prietenul pe la spate, chiar daca este adevarat asta trebuie sa discuti cu baiatul cu care stai. succes:*
Nu trebuie sa te iei dupa ce zice lumea...
Niciodata nu o sa iti dea cineva un sfat bun in afara de prietenii adevarati...
Restul nu vor decat sa te supere sau poate sunt invidiosi pe tine.
Asa este lumea, in general, rea...
Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea si sa faci ce crezi tu ca este mai bine pentru tine.
Sa nu ai incredere in nimeni. Trebuie sa-ti traiesti viata cum ai pofta, nu sa te iei dupa sfaturile prietenilor care nu exista. Doar ca trebuie sa ai mai multa incredere in tine si sa faci cum iti spune inima. Nu te mai lua dupa gura rea a oamenilor. Sper ca ti-am fost de folos.
Stii cum se zice prietenii iti dau sfaturi dar tu faci cum crezi, si sa iti spun un lucru cel care zice ca esti fraiera el e fraier, deci nu mai pune la suflet ca exista si alti baieti, fii tare
DzEk0 întreabă: