Pur si simplu fa-o.
Din pacate, daca e si suparat pe tine, imi vine greu sa cred ca o sa fie bucuros oricum ai vrea sa te indepartezi de el. Asta pentru ca are ideile sale de posesie. Asta nu e chiar iubire, e doar el posesiv aici, si nu prea are incredere in sine pe faptul ca isi imagineaza non-stop ca o sa-l parasesti si o sa ramana de fraier.
Asta e parerea mea sincera, din ce-am mai patit si eu si-am mai vazut.
Doar... explica-i cat poti tu de bine de ce ai nevoie, si daca insista ca te iubeste, sa-ti lase un pic de spatiu. Nu e ca si cum il tradezi, sau il dezamagesti. Zici totul pe fata, in functie de cum simti, nu-l joci pe la spate, nimic.
Daca se supara, o sa-i treaca, eventual o sa inceapa sa te dispere ca vrea sa te intorci, la o zi, doua dupa ... noi baietii, ce sa ne faci...
Foloseste replica clasica a fetelor care nu au curaj sa zica direct, si ii zici iubi mai bine ramanem amici ca nu te merit, si la replica aceasta el va exploda si o sa dea dovada de sindromul tourrete si o sa curga circa 50 de injuraturi pe minut), si totul o sa treaca. Spune-i direct care ii situatia fara nici o replica de genul de mai sus care am scris-o, ca o sa il enerveze mai tare iti zic sigur. Numai bine!
Sa te desparti nu este cea mai buna solutie, insa sa te impaci cu el, ar fi o idee mai buna, ( cred eu ) Bafta
Decat sa amani mai bine ii spui direct. Dar frumos nu cu injuraturi si gesturi stupide. Succes :*