Tu o lasi sa te bata? Sa trecem peste faza cu respectul pentru rude.Cand mai ridica lingura la tine ridica si tu toporu. Vorbesc serios. Femeia cred ca are probleme mentale.Nu te lasa amenintata.Nu are nici un drept sa urle la tine, inchide-te in camera daca ai cheie la usa.E clar ca de discutat nu ai ce discuta cu ea.Incerca sa nu iti mai pese.Fa asa cum vrei tu. Dimineata imbraca-te mai repede si spune-i ca nu vrei sa vina cu tine.Pleaca fara ea.Ce poate sa faca? Sa fuga dupa tine? Nu te ajunge.Ia si tu atitudine.O sa se obisnuiasca cu faptul ca nu te mai poate controla.Nu trebuie nici macar sa ii dai explicatii unde pleci, tu doar du-te.Fa lucrurile de capul tau, o bunica descreierata nu poate sa faca altceva decat sa urle si sa ridice lingura pentru fundal.Si ce daca o suna pe mama ta? Ii explici si ei frumos ca nu ai 3 ani si ca bunica-ta e nebuna.
Nu stiu de ce, dar avem aceeasi poveste! Mama mea are 36 de ani, dar e plecata in Danemarca si ii pasa de mine iar tata nu e plecat niciunde dar nu m-a vrut niciodata, mi-a spus la 5 ani ca m-a facut din greseala. Eu stau cu bunica mea de cand am 6 ani. Fix aceeasi poveste! Eu incerc sa nu o mai bag in seama, cateodata functioneaza, iar cateodata nu. Nu ai ce sa.i faci altceva, decat sa ii spui ce te supara!
Eu cred ca ea crede ca inca esti un copil uite cum zic eu sa faci cand sunteti singure spune-i:Uite bunico (sau mamaia cum ii zici tu) te rog! am 14 ani lasa-ma sa mi traiesc viata
Ma oameni buni, voi vedeti ce spuneti aici? .
Cum poate sa tipe la bunica ei? Ce atitudine sa ia? Cum sa zica de bunica-sa ca e nebuna?
Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti cu cineva despre chestia asta, sau chiar cu ea. Sa ii spui ca esti mai mare si ca constientizezi unele lucruri, castiga-i increderea. Nu tipa la ea, nu o face nebuna. Toate aceste lucruri o vor face sa se poarte mult mai urat. Vorbeste cu o persoana apropiata, descarca-te, apoi intoarcete acasa. Respect-o, pentru ca te creste si isi ocupa timpul cu tine, chiar daca poate nu pare asa!
Totusi, ai 14 ani ( sau aveai ). Daca aveai 17-18, atunci da, poate parea o mica problema. Iar de faza cu scoala, spune-i ca esti destul de mare sa mai mergi la scoala cu ea, sau gaseste o scuza!
Scuze ca acest raspuns este cam tarziu
Cand iti mai face o chestie de genul asta, amenint-o ca suni la politie si daca nu te crede suna, numai sta pe ganduri!
Ce ghinion poti sa ai! Îmi pare rău de tine, hahaha și da am vazut data postării tale
Si eu am trecut prin asta deci sti cum pe mine nu ma batea cu lingura de lemn taiase un pic din furtun(care curge apa)il indoise in doua si ma batea imi lasa vanatai ma lasa sa ies afara o ora si dupai hai in casa am inceput sa fur bani din geanta ei si sa-mi cumpar ce vreau(nu luam o suma mare 5 lei 10 )pana cand intr-o zi m-a prins si i-a zis unchiului meu si a intrebat de ce fac asta i-am explicat totul lui si el a facut-o sa inteleaga ca trebuie sami traiesc copiilaria (acum ea a murit ) intr-un fel mi-e dor de ea si in alt fel nici nu o mai iubesc acum sunt o fata libera chiar daca ma mai cearta si mama mea uneori eu ii dau pace si fac ce vreau mau obisnuit cu asta apropo incearca sa fugi de acasa o zi si seara cand nu e pe afara stai la usa si auzi ce spune daca ii e dor de tine te intorci daca nu mai stai un timp unde esti macar va vedea ca ai crescut si ca te-ai maturizat sper ca ti-am fost de ajutor si iti dau un sfat invata sa razi cand sufletul iti plange pa pa
OMG strașnic...Tu încearcă sa-i lămurești cînde în dispoziție mai buna și spune-i că iești și tu fată că ai deja 14 ani vrei să ai prietenii să ieși cu ei afară că vrei și tu ce e mai bun totul ce ai pe inimă- și dacă din nou începe a țipa tu întreab=o dacă în copilăriea ei tot așa procedau... încearcă la mine deexeplu merge oricînd metoda/succese pa.)
I-am explicat intr-o zi cu frumosu` ca sunt maricica si nu mai sunt copil de 2 ani. Dar ea....vai de capul meu!
Vrei sa cumperi un pistol? iti dau eu gratis da' sa tintesti in capatana babetei si nu o sa mai ai nici o problema, funda? Pliss