| mister_8143 a întrebat:

Deci eu sunt despartita de prietenul meu. el sa impacat cu fosta ne-am desp intr-un mod mai neplacut. el nu a vrut sa ne intalnim fata-n fata si cand ne-am intalnit nu a putut sa se uite in ochii mei si nici nu a negat cand am zis ca nu se uita pentru ca inca ma iubeste si regreta ca ma ranit dar a zis ca asa e mai bine pentru mine si ca nu tine la fosta care acum ii actuala si ca o s-o lase cu buza umflata ca el pleaca.problema acum e alta.ca el mi-ai de mult mi-a zis ca a facut niste transporturi cu droguri sa nu zic la nimeni etc. oare a facut asta desp asta urata ca sa ma indeparteze incat sa ma protejeze avand in vedere ca asa e mai bine pentru mine si nu vrea sa-mi faca mai mult rau si mai ales ca duminica noi eram foarte bine luni-marti ne-am certat putin ca de obicei miercuri seara ne-am desp si joi dimi neata era cu ea.sau a facut ca chiar nu mai tine la mine? ce parere aveti.nu stiu si nu mai suport sa traiesc cu gandurile astea, incertitudinea. ce parere aveti? care ar fi adevarul? as vrea sa vb cu el si sa-mi zica dar a zis ca motivele lui pentru care ne-am desp nu poate sa le zica dc? voi ce credeti? va rog un sfat

2 răspunsuri:
| luana1 a răspuns:

Pai daca a facut ce a facut, ar trebui sa-ti dea de gandit.Este el cel cu care vrei sa fi? Vezi tu,nici dupa zeci de ani a unei relatii nu stii totul despre cel cu care stai,nu stii de ce poate fi in stare.El s-a indepartat de tine, stie el de ce, asa ca lasa lucrurile asa.Trebuie,in primul rand sa te gandesti la tine, la viitorul tau, la ceea ce vrei de la viata. Odata cu trecerea timpului sentimentele acestea se estompeaza si raman doar amintirile.Cred ca e mai bine pentru tine asa, nu-ti complica viata, pentru ca ai numai una.

| sherlock a răspuns:

Stiu, ai vrea aici sa iti dea cineva un raspuns cu care sa te impaci cu el si sa traiesti fericita pana la adanci batraneti cu el, asta nu se va intampla cu acest gen de om. Are destula vrajeala vad. Pare genul de persoana care minte fetele pentru a le impresiona. Nu stiu daca e interesat de o relatie din moment ce "ataca" pe mai multe fronturi, minte in draci si nu se justifica.