| DianaXoXo a întrebat:

Deci
Iam cumpărat la mama mea cadou de iepuraş ceva de la avon(un singur produs)
Oare o să se supere pentru. că îi prea puţin?

Răspuns Câştigător
| arrriadna a răspuns:

NU. Niciodata sa nu te mai intrebi asta.
Pt o mama e impresionant cand copilul face un "cadou", chiar daca acel cadou e doar o foaie de hartie colorata de copil. Eu ii faceam mamei cate o poezie si era in stare sa umble cu 'felicitarea" aia in piept un an intreg!
E frumos ca ai putut sa ii faci un cadou, chiar daca pentru tine "e unul mic", pentru ea va fi mare cat cerul.
Pupicei!

14 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu o să se supere.Eu cred că o să aprecieze foarte mult gestul tău happy

| anna01 a răspuns:

Lasa ca-si ia ea mai mult din salariu sau poate mai pune taticu' ceva:-D

| Roby67 a răspuns:

Gestul conteaza.

| anka a răspuns:

Am primit si eu un cadou de la fiica mea de 11 ani cumparat din banii ei. Vreau sa iti spun ca m-am topit de emotie. Doar cand vei fi mama iti vei da seama cat de mult conteaza un gest cat de mic din partea copilului tau. BRAVO!

| nicol20 a răspuns:

Nu cred ca se va supara gestul conteaza

| natashacrown a răspuns:

Nu! cum sa se supere. o sa fie bucuroasa ca ai facut asta cu siguranta i-ar placea tot ce vine de la fiica ei este foarte bun!

| soricica a răspuns:

Puteai sa o iei si in brate si sa o pupi dulce.ca pentru mama ta este ceva nepretuit. Nimic nu e putin pentru o mama, mai ales daca vine din partea copilului ei.
Stai linistita, o sa tina foarte mult la iepurasul pe care i l-ai dat tubatting eyelashes
Bye:* Paste Fericitbatting eyelashes

| eugem35 a răspuns:

Nu are de ce sa se supere un cadou este bine venit indiferent cat de mare este sau mic gestu conteaza

| Clara_6276 a răspuns:

Sigur ca nu.
In primul rand e o atentie venita din partea talove struckPentru o mama e important doar simplu fap ca te-ai gandit la ea.
In al 2-lea rand femeilor le plac produsele de infrumusetare, parfumuri bijuterii etc.Deci nu iti fa griji>big grin

| Gween a răspuns:

Nu. gestul conteaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gestul conteaza si mama ta stie sigur caai facut un gest superb nu are de ce sa se supere din contra se va bucura foarte mult ^.^ cu siguranta nu are de ce sa-ti fie teama. vorba aia mai bine asa decit nimic.sunt sigura 100% ca se va bucura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Sa nu te mai intrebi asa ceva niciodata. Pt o mama e foarte impresionant cand copilul face un cadou-apreciere si cumva o intristeaza ca puiul "cheltuie pentru ea".
Mama era innebunita dupa felicitarile mele. I le faceam eu si ii compuneam cate o poezie. Era in stare sa mearga cu felicitarea aia in piept!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaa, nu! Categoric nu. Doamne cum sa se supere?! Gestul conteazalove struck, eu nu i-am cumparat nimic mamei mele de "iepuras"straight face. big grinLasa`...

Paste Fericit!:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zic eu ca gestul contează.
Bafta și Paste fericit.