NU. Niciodata sa nu te mai intrebi asta.
Pt o mama e impresionant cand copilul face un "cadou", chiar daca acel cadou e doar o foaie de hartie colorata de copil. Eu ii faceam mamei cate o poezie si era in stare sa umble cu 'felicitarea" aia in piept un an intreg!
E frumos ca ai putut sa ii faci un cadou, chiar daca pentru tine "e unul mic", pentru ea va fi mare cat cerul.
Pupicei!
Am primit si eu un cadou de la fiica mea de 11 ani cumparat din banii ei. Vreau sa iti spun ca m-am topit de emotie. Doar cand vei fi mama iti vei da seama cat de mult conteaza un gest cat de mic din partea copilului tau. BRAVO!
Nu! cum sa se supere. o sa fie bucuroasa ca ai facut asta cu siguranta i-ar placea tot ce vine de la fiica ei este foarte bun!
Puteai sa o iei si in brate si sa o pupi dulce.ca pentru mama ta este ceva nepretuit. Nimic nu e putin pentru o mama, mai ales daca vine din partea copilului ei.
Stai linistita, o sa tina foarte mult la iepurasul pe care i l-ai dat tu
Bye:* Paste Fericit
Nu are de ce sa se supere un cadou este bine venit indiferent cat de mare este sau mic gestu conteaza
Sigur ca nu.
In primul rand e o atentie venita din partea taPentru o mama e important doar simplu fap ca te-ai gandit la ea.
In al 2-lea rand femeilor le plac produsele de infrumusetare, parfumuri bijuterii etc.Deci nu iti fa griji>
Nu! Sa nu te mai intrebi asa ceva niciodata. Pt o mama e foarte impresionant cand copilul face un cadou-apreciere si cumva o intristeaza ca puiul "cheltuie pentru ea".
Mama era innebunita dupa felicitarile mele. I le faceam eu si ii compuneam cate o poezie. Era in stare sa mearga cu felicitarea aia in piept!
anonim_4396 întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă: