Incearca in fata ei sa faci totul cum vrea ea. Spala vesela, curatenie, la magazin, o ajuti fara sa vrea la mincare si in acest timp, fara ca ea sa vrea ii povestesti cum a fost la scoala, chestii.Desi se va face ca nu te asculta, va fi numai ochi si urechi. Din casa iesi cu parul prins(dupa usa poti sa-i dai drumu.Clar in cazul in care nu aveti un geam prin care sa te vada)
Incetisor va ceda si ii va trece. Oricum e bunica ta si nu are incotro. Te iubeste!
Draga prindeti parul sau fa ce iti cere ea, ea a fost trecuta prirn viata deci
Nu fa pe ascultatoarea...indeplineste ceea ce vrea fara sa te puna. De ex. poti sa iti legi parul inainte sa mergi la scoala, la scoala til desfaci, iar cand pleci de la scoala leagal din nou si pune o caciula peste ca sa nu iti stea foarte rau. Si tot asa. ce isi doreste ea fa fara sa iti spuna si procedeaza in asa fel in cat sa nu isi dea seama ca de fapt tie nu iti place modul in care vrea ea sa traiesti. In fine ai prins ideea.
Sper ca te-am ajutat!
Probabil ai suparat-o de prea multe ori si acum "s-a umplut paharul"! Poti doar sa o asculti, sa-i repeti ca-ti pare rau si ca nu o s-o mai superi. Cred ca te va ierta.
Incearca sa ii vorbesti...Sa-i spui ca iti pare rau si ca vei fii mai cuminte, ca o vei asculta. Incearca, poate merge
Funda?
Esti isteata fa.si nu numai tu.mai multe adolescente, isi inchip[uie ca batranii sunt inapoiati si prosti.maaaare greseala.foaaarte maaare.fiindca batranii stiu si ce stiti voi, si ce nu stiti dar credeti ca stiti. voi credeti ca lumea a inceput cu voi si se va sfarsi tot cu voi.vezi tu mai orbite? nu mor caii cand vor cainii mai.asa ca; tind sa cred ca bunicata stie mai multe despre tine decat stii tu insuti.de ce? fiindca anumite insusiri ale tatalui tau sau ale mamei tale, ea le vede in tine.asa ca ea te cunoaste chiar inainte de a te fi nascut.asa cum si eu imi cunosc proprii copii, si-mi voi cunoaste si nepotii de la primul; oaaaa, oaaaaa.in fata bunicii tale esti goala.nu poti minti, nu poti sa te prefaci nu poti sa-i ascunzi ceva.fiindca ea STIE.
Bunica ta iubita "s-a pus la mintea ta"(de copil/adolescent). Mergi si imbratiseaza-o, sarut-o pe obraz si cereti iertare.De preferat este sa ai si o o discutie cu ea, fa-o sa inteleaga ca nu se va mai repeta...
Nu faci nimic stai si asculti de ea ca sa vada ca te-ai schimbat.nu mai vb cu tine pentru ca vr sa iti dea o lectie... o sa fie bine o sa vezi ca ea te iubeste si o sa ii treaca:*
Tu nu vei fi bunica niciodata? Incearca sa gandesti ca ea. Ce ai zice, daca nepotica pe care si-a dorit-o atata, pentru care si-ar da si viata, ar fi asa. ca tine?
Uite si eu am certuri frecvente cu bunicii si ii las in pace(acum depinde si de ce varsta ai)
locuiesc cu ei de cand sunt mica si acum am 17 ani deja nu ma mai int ce zic...si mie la fel imi fac dar am ajuns sa am o nesimtire crunta in mine si sa ii intorc orice vorba. O iubesc nu pot spune ca nu dar este enervanta uneori si o lasa sa vorbeasca dupa care tot ca mine fac.Cand eram mai mica, si eu tot la fel ca tine faceam, o asc d frica sa nu se sup pe mine, sau sa nu ma spuna mamei, dar acum am o rel ff deschisa cu mama si uneori ea stie mai multe lucruri decat mamaia(cu care stau in casa) pentru ca bunicamea este invechita si in general asa sunt toti bunicii si nu or sa accepte niciodata ce facem noi adolescentii...
eu zic ca cel mai bun sfat este sa o lasi in pace asa.sa nu te lingusesti pe langa ea sa ii ceri iertare de 100 de ori pe zi pentru ca este sup pe tine inca si mai rau o superi. Te iubeste si tot ea o sa vina la tine.
Lasa apele sa se linisteasca si ai sa vezi ca totul va fi bine!
anonim_4396 întreabă: