| ingearshul05 a întrebat:

Deci!, imi place de un baiat, am impresia ca il si iubescsad!, si el ma place dar nu vrea sa ma faca sa sufar i de asta nu se combina cu mine asa o zis, mereu ma gandesc la dansu, orce imi aduce aminte de dansu! cum fac sa-l uit:-s?

5 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Mica moldoveanca, de ce te adresezi cu dansul, e mult mai mare decat tine, sau din respect? probabil e cu vreo 4 ani mai mare decat tine, el vrea mai multe de la o fata, si considera ca tu nu poti sa-i dai (oferi) lucrul acela. Mai bine las-o asa!

| monyk a răspuns:

Buna, sa fim seriosi, adica de ce sa te faca sa suferi? Daca chiar si -ar dori sa fie cu tine crede-ma ca ar fi, ca ce, doar nu va sta singur toata viata doar ca sa nu faca pe cineva sa sufere, nu stiu ce e in mintea lui, dar impresia mea e ca nu simte asa mare lucru pentru tine, sau nah... poate asta e dorinta lui, poate are el motivele lui, vb cu el si vezi ce ramane de facut, totusi incearca sa afli ce si cum.

| denisa0906 a răspuns:

MITTT! minte minte si iar minte cica nnu vreau sa te fac sa sufar mintewinking nu vrea

| Deeiu a răspuns:

oh go on
Mama, are gradina atatia baieti, da-i un "anunt" ca esti singurikbatting eyelashes
Ia sa vezi tu cum il uitioh go on
Si dansu ti-o zis asta ca stie ca-l placi si el nu te place, nu vrea sa te raneasca prea rau, si a inventat o scuzawinking

| User a răspuns:

Dansu? Cum il cheama? Mathusalem?