| LoveIsMyDrug a întrebat:

Deci imi place de un coleg de clasa de nu stiu cat timp si nu pot pur si simplu sa ii zic ca imi place de el. Vrea sa aflu daca lui ii place de mine si apoi va aflalaughing. Altfel imi este frica sa nu rada de mine daca nu ii place de minelaughing. Stiti cum sunt unii baieti.So...cum imi dau seama daca ma place? Si ce ar trebui sa fac?
Va rog nu faceti misto de intrebarea mea.

2 răspunsuri:
| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Daca te priveste in ore pe furis, iar atunci cand te uiti la el si isi da seama ca ai observat ca il privesti isi intoarce privirea e unul din semnele ca te place.In timpul pauzei poate sa vina prin locul clasei unde esti tu in acel moment si sa se invarta prin jurul tau ca sa iti atraga atentia, sau sa faca niste lucruri care uneori pot parea penibile sau banale dar el vrea doar sa iti atraga atentia si sa te faca sa te bagi in seama cu el.Fi atenta sa vezi daca se agita atunci cand ii esti prin preajma si daca incearca sa faca gesturi sa te impresioneze putin. Daca ilplaci cu adevarat fa ceea ce simti. Marturisestei faptul ca ilplaci pana nu ti'l sufla alta.Fi stapana pe tine si pe fortele proprii. Incearca sa te bagi cu el in seama la scoala dar si pe mess.Incearca sa il faci sa comunice cu tine maimult iar la momentul potrivit marturiseste-i ceea ce il va face fericit faptul ca ilplaci big grinsucces:*

| laure_3087 a răspuns:

Sa sti ca poate a zis cateva lucruri stiu si eu. bune, bine uneori noi baieti nu-i neaparat sa facem niste lucruri penibile sau banale pentru a atrage atentia. Si n-am mai auzit ca cineva sa se mai agite cand e pers de careti place in locatie.

Ai putea sa incerci sa te dai si tu pe langa el, sa petreci mai mult timp cu el, sa incerci sa te apropii mai mult de el si incearca si cateva din sfaturile lui "poate". Succes!