Este foarte greu sa intelegem ce este in mintea unor parinti...
Trebuie sa te abtii. Nu ai ce face altceva...Stiu ca uneori parintii sunt o povara, dar nu avem ce face. Buni rai sunt ai nostri si ei ne-au dat viata.
Mai bine cand te injura etc. ignora-i si daca te intreaba de ce le zici ca "Te-ai saturat sa te certi aiurea" Ca niste oameni maturi ar trebui sa isi dee seama ca gresesc si sa se corecteze ( asta in cel mai bun caz )
Chiar dacă nu m-a ajutat foarte mult răspunsul tău, o sa încerc sa ii ignor, asta lână când mi se va pune '' capac'' și voi lua un pumn de pastile/voi pleca de acasă. Apreciez ca o persoana s-a îngrijit 5 minute doar ca să îmi răspundă mie la o întrebare, am uitat sa specific, am 12 ani
Este mama ta.
Când o să fi mamă de fata o sa înțelegi prin ce trece.
Tu treci printr-o perioada adolescenței.
Eu sunt de părere ca ar trebui sa suni la protecția copilului.Atunci e posibil sa ii dea bunicii tale tutela ta
Nu e chiar așa... Dacă ești mamă de fată înseamnă că trebuie să țipi toată ziua și să înjuri? Și eu sunt mamă și nu fac asta, mi se pare oribil.
Nu pot sa stiu motivele ei dar discuta cu ea, spune i sa nu si mai verse nervii pe tine si indiferent ce e intre ea si bunica ta nu este in folosul tau sa ti interzica sa vorbesti cu ea. Explica i ca nu este intelept sa procedeze asa, spune i ca e dreptul tau sa vorbesti cu ea atat timp cat nu e o persoana care ti ar face rau
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!