anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci in orasul nostru vine un parc de distracti(vine tot timpul de paste) si as vrea sa invit o fata la o intalnire acolo. Parintii mei au zis sa fiu direct. Dar nu vreau sa spun vrei sa vii la o intalnire? Cv de genu vrei sa plecam sa vorbim despre scoala si chestii... Ceva replici cum sa ii spun mai indirect,

Răspuns Câştigător
| LoredanaS19 a răspuns:

O poti întreba daca are timp sa iasă pe afara cu siguranţa nu te va întrebă de ce iar daca te intreaba ii spui ca ai vrea sa povestiţi si sa va plimbaţi impreuna, etc. Dar cu siguranţa daca o întrebi daca vrea sa iasă va vrea fara nici o intrebarehappy baftaahappy

| Mira_Nikita_1996 a răspuns (pentru LoredanaS19):

Am fost. Acuma ca toti ne numesc indragostiti cred ca e official happy

| LoredanaS19 a răspuns (pentru Mira_Nikita_1996):

Wow bravoohappy

6 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Ce zici sa-ti urmezi impulsurile si sa o intrebi direct daca vrea sa mearga cu tine sa vedeti impreuna noul parc? Specifici faptul ca vrei sa-l vezi, iti plac parcurile de distractie si o consideri pe ea suficient de cool pentru a iesi. Mare chestie. Complimentul, daca vrei, il poti exclude pentru a nu parea lingusitor cumva. Distractie placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O chemi afara, nu mentionezi cuvantul intalnire.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Îi spui : Hai la o ieșeala sau Vrei sa vii cu mine la...

| RappaNow a răspuns:

O chemi la o plimbare și o scoți la un suc, îi spui că faci tu cinste și dacă vrei să fi indirect ia chestia asta ca pe un "nivel" gen urcă aceste nivele atunci când tu ești sigur. Nivel= spui ce simți, continui cu ceva mai romantic, etc.