| oSalamadra a întrebat:

Deci iubitul unei prietene se plange mereu de fosta nevasta lui ca era o "jegoasa", dar el e un obez si arata mereu unsuros in timp ce tipa aia arata mereu ca o bombonica si de cate ori am intalanit-o mirosea a primavararolling on the floor

Credeti ca un om curat ar sta 11 ani in aceeasi casa cu o jegoasa? S-au casatorit dupa 5 ani de locuit impreuna, nu au avut copii

Vi s-ar parea ciudata barfa asta?

Ei inca se intalnesc ca familia lui o place si o cheama peste tot credeti ca e posibil sa o barfeasca asa ca sa nu ne imprietenim cu ea?

Oare vrea sa o tina la distanta si sa nu afle de ce s-au despartit de fapt?

Ei sunt divortati de un an, el e cu actuala de 6 luni...
S-au intalnit pe Tinder si deja isi fac planuri de viitor.
Nu e dubios?

8 răspunsuri:
| oSalamadra explică:

Ca e grupul meu de prieteni si discutiile astea au loc in fata mea

| Violleta2022 a răspuns:

De ce te implici in relatia prietenei tale?
Ce te intereseaza pe tine, barfa ei?

Vezi-ti de treburile tale, de relatia ta stricta cu prietena ta si cere-i sa inceteze sa-ti mai barfeasca toate relatiile bune sau stricate care sunt in viata ei.

Nu va bagati nasul in toate mizeriile din famiile altora si chiar faceti un topic pe forumuri sa aflati mai multe, de parca este vital sa va intereseze pe voi viata altora!

| Drimmero a răspuns:

Vorba celorlalti, de ce iti pasa? Rufele familiei nu se spala in public, ar trebui sa ai pic de decenta fata de relatia ta chiar daca nu mai exista si sa pastrezi discretia a ceea ce a fost, oamenii de genul sunt foarte imaturi si prosti. Poate se referea ca era jegoasa la caracter, jegos nu esti doar daca nu te speli...o fi zis la figurat, nu ai de unde sa stii ce fel de persoana era in privat, ca nu degeaba s-au despartit ei, o fi fost o despartire din cauza amandurora, avem prea putine detalii si adevarul n-avem cum sa-l stim.

| VelicanEmilia a răspuns:

Creca in inima lui de "obez" inca mai are acolo ceva pentru "jegoasa".
Inca se mai gandeste la ea si pentru ca n-o mai poate avea, recurge la tot felul de insulte, cu scopul de a-i pata imaginea acelei femei "bombonica"
E genu'ala de om, care dupa ce se desparte de una, striga dupa dansa "curva"
Astia ar trebui castrați, ca nu cumva sa se reproducă...

| LordCristobal a răspuns:

Barbatii care isi barfesc fostele partenere sunt in general barbati slabi si prefacuti.
Un barbat care se respecta nu o sa vorbeasca niciodata de rau o femeie cu care a impartit patul ani de zile.
Iubitul prietenei tale e frustrat pe fosta lui iubita si o ponegreste doar ca sa se justifice in fata actualei iubite.

| Mitzupitzu a răspuns:

Ea cred ca este jegoasa daca sotul ei spune asta.

| Freya1 a răspuns:

Și eu știu pe cineva ce a lăsat o fata curata, harnica de treaba pentru una pe care o face jegoasa și puturoasa.Dar a facut un copil cu ea și sunt și acum împreună și chiar nu înțeleg cu ce obraz.

Orce om ce își ijoseste propria alegere e un prost.Adica tu ai ales sa stai cu femeia aia, sa te căsătorești cu ea, sa o iubești.Candva era dragostea vieții tale iar acum o injosesti pentru ce? Probabil din frustrare.

Eu cred ca nu ar trebui sa iti bați capul cu asa ceva, iar dacă prietena ta accepta un om ce își injoseste partenera sa își asume ca pe viitor poate fi următoarea.

| Lioana a răspuns:

Probabil omul e frustrat ca nevasta l-a parasit si de aceea vorbeste urat despre ea. Oamenii fara caracter asa procedeaza: vorbesc urat despre foste. Asa se vindeca ei: alimentandu-se cu ura. Sau vor sa indeparteze atentia interlocutorului de propriile lor defecte.
Un om de caracter vorbeste frumos despre femeile din viata lui sau nu vorbeste deloc despre ele.