| AndreiAditzu1234 a întrebat:

Deci m-am întâlnit cu o verisoara de-a mea într-un loc anume și ne-am salutat prima data totul a mers bine dar când să-mi iau rămas bun de la ea, a dat noroc cu părinții mei s-au salutat s-au îmbrățișat normal ca de rămas bun și cu mine nu a dat nici noroc, nimic pur și simplu mi-a zis doar "pa" și atât și se uita foarte serios la mine de parca i-am făcut ceva și nu i-am făcut nimic. Nu m-am mai întâlnit cu ea de vreo 8 ani. Sa supărat pe mine, mă urăște? Sau doar atât a vrut să îmi zică ceea ce nu prea cred.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Probabil i-a fost aiurea avand in vedere de cand nu v-ati vazut + ca adultii imediat sar la imbratisat si pupat, asa copii intre copii, mai greu, nu stia daca ai fi sau nu ok sa te ia in brate, probabil astepta sa vada un gest de la tine sa-si dea seama ce sa faca.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La fete tu trebuie sa te duci sa le pupi mangai seduci. Ele vor totul de.a gata nu depun eforturi pentru a facilita viata barbatului

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mie mi se pare că i-a fost teamă să se îmbrățișeze cu tine din cauză că era emoționată, te place. Ca să nu se observe asta, a preferat să se comporte așa, mai rece.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Verisoara ta are niste sentimente fata de tine si ca sa ascunda asta a preferat sa se comporte asa mai rece cu tine.

| NoahKaan a răspuns:

Fetele sunt ciudate...Crede ma

| animalulferoce a răspuns:

Asa e intre rude, sa nu para nimic ciudat intre voi si sa pastrati o relatie cat mai formala, pana cand va imprieteniti. Nu are nimic cu tine, sper sa nu lasi asta sa cada in categoria de incest

| Silazion a răspuns:

Trebuie sa mai cresti. De azi ai interdictie la femei. Cum sa gandesti asa puiut mama draga happy?

| CristiZdr a răspuns:

Man nici ea nu stie ce a insemnat asta.