| Tiger7777 a întrebat:

Deci, mama mea a venit mai inainte acasa si a zis ca i s-a facut rau la servici si au dus-o la spital ca a vomitat sange si tremur si mi-e frica, acum s-a dus pana la doctorul de familie sa scoata nu stiu ce fisa medicala sau ceva de genul (nu ma stiu in d-astea)... inainte sa plece a zis ca iar se simte rau si a zis "Nu mai stau ma duc pana la doctor, ma mai vezi in fata cabinetului moarta" MI-E FRICA... AJUTOR, Ajutati-ma ce sa fac? NU VREAU SA MOARA NUUUUU! Ce sa fac? SCUZATI DISPERAREA

Răspuns Apreciat de Editori
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tu nu trebuie sa faci nimic, doar sa iti tii firea, sa respecti intocmai ce zic medicii (sa nu intri la ea fara permisiune, sa ii aduci numai ce iti spun medicii) si, daca poti intra sa o vezi, sa o sustii, sa ii spui ca o iubesti si esti alaturi de ea si sa nu lasi sa simta nici un pic din disperarea ta. Medicina a avansat mult, cel mai probabil medicii vor reusi sa ii salveze viata mamei tale, ai incredere. Daca esti credincios, roaga-te pentru sanatatea ei, o rugaciune de la un om bun ajuta intotdeauna

7 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Iti scriu aici, pentru ca postarea aceasta are legatura cu celelalte doua dinaintea acesteia.

Toti oamenii au cate o "tepusa" ingaduita de Dumnezeu. Aceasta "tepusa" este reprezentata fie de persoane, fie probleme de sanatate, fie de imprejurari nefavorabile, fie de situatia financiara, fie de orice altceva. Cine zice ca nu are o astfel de "tepusa", minte. ^_^
De ce sunt ingaduite de Dumnezeu?! Tot pentru binele nostru. Apostolul Pavel a avut si el o astfel de tepusa, reprezentata de o sanatate precara a ochilor.
David, care a fost un om "dupa inima lui Dumnezeu", a avut si el o astfel de tepusa, reprezentata de persoana lui Saul; mai mult de 11 ani a fost fugarit de imparatul Saul, timp in care a compus cei mai multi dintre psalmi. Din pricina aceasta a avut o cadere nervoasa; se vede asta din pricina bolii pe care a avut-o spre finalul vietii.
Si Moise a avut o vorbire greoaie. Si nu mi-ar ajunge vremea sa vorbesc despre toti oamenii Sfintelor Scripturi.

Se pare ca "tepusa" pentru tine este mama ta; din pricina ca nu iti ofera toata libertatea pe care o doresti. Multi tineri se confrunta cu o astfel de problema. Lucru greu de imaginat daca tinerii ar trai fara astfel de "tepuse"; si-ar face rau singuri daca ar fi lasati sa traiasca singuri, independenti. S-ar sinucide fara sa aiba posibilitatea sa se impotriveasca. Ar fi ca o masina care goneste cu viteza si nu are frane.
Dumnezeu ingaduie astfel de lucruri/persoane deranjante, nedorite in viata noastra pentru casa ne invete sa traim smeriti. Altfel am deveni niste oameni ingamfati; am deveni fara frau/frane in viata noastra.
Cauta sa vezi lucrurile asa cum le vede Dumnezeu -asa cum si trebuiesc vazute. Lucrul acesta iti va aduce pace in suflet.
Nu mama ta este problema, ci relatia ta cu ea.

Fie ca insanatosirea ei sa fie una grabnica; si mai mult, relatia ta cu ea sa fie una placuta inaintea lui Dumnezeu si inaintea oamenilor -placuta si in inima ta!

| minrest a răspuns:

Pai ziceai ca nu o iubesti, vrei sa traiasca ca sa iti slugareasca tie, este?

| Bondarel99 a răspuns:

Intreab-o ce probleme de sanatate are, sigu stia dinainte ca are ceva si nu ti-a spus. Incearca sa nu te mai certi cu ea.
S-a intamplat ceva rau in familie sau cu ea in perioada asta? Vreun eveniment tragic sau ceva?

| Mayar a răspuns:

Vorbeste cu ea ca sa afli ce are, apoi cauti pe internet orice legat de ceea ce a zis ca are straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai probabil, mama ta sufera de o enterocolita. (acum e sezonul, nu-i de speriat)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parintii, in special mamele, mereu dramatizeaza si exagereaza extrem de tare. Deci nu, n-o sa moara.

| Deny_Denis_2001 a răspuns:

Salut,in acst caz, chiar nu poti ce sa faci
Stiu, e greu sa ti-se intampla chestii din astea
Dar poti sa caut si 1000 de tratamente, si solutii, pana nu ii spune doctorul, si nu o interneaza, nu ai cum sa/si sau/ procedezi
Imi pare rau, sper sa se faca bine

Multa sanatate familiei tale/si tie