| loveyouforever a întrebat:

Deci:mi-am luat inima-n dinti si l-am sunat pe tati... l-au intrebat ce program are pentru. zilele urmatoare pentru ca eu m-am plictisit acasa ca nu am ce face si cu cine sta ca prietenele mele au plecat in vacante si ca daca pot sa ma duc si eu la el, iar el gasi imediat scuza:nu pot tati sa te iau ca plec la tara, ca apoi pleaca la unchiul meu etc etc si eu ma suparai foarte rau.
ce ar fi de facut? pe mine nu ma putea lua cu el? macar cateva zile, pentru. ca nu m-a vazut de anul trecut.macar atat putea sa faca...de ce nu vrea sa ma ia? de ce? ce pot face eu sa ma duc la el cateva zile daca el nu vrea sa ma ia...

niste idei.va rog mult.mz anticipat:*:*:*:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...fa'l sa inteleaga ca chiar te doar indiferenta de care da dovada.
Suna'l ( acum ) si explica'i.Asta e tot ce poti face.
Spune'i ca te deranjeaza ca nu vrea sa te vada, mai ales ca ti'e dor de el. Intreaba'l daca lui nu'i e dor de tine si spune'i ca vrei sa petreci timp cu el pentru ca e tatal tau si ar trebui sa lase macar o data treaba in favoarea fiicei lui. Bafta! >big grin

4 răspunsuri:
| AndreeaGe23 a răspuns:

Probabil ca nu poate sa te ia cu el dar uh distrazate si nu lua in considerare raspunsurile tatalui taw

| Maya_2359 a răspuns:

Daca nu vrea sa te i-a asta e, poate e ocupat sau are un alt motiv, ...totusi ar trebui sa vorbesti mai mult cu el sa nu rupi legatura. daca te plictisesti acasa poti sa te pui pe citit` carti de aventura` sau de groaza poti face multe lucruri acasa,...

| KristenStewartJaymes a răspuns:

Du-te la strand,la petreceri,plimbate prin oras incearca sa iti faci noi prieteniwinkingjoaca-te pe afara,du-te la un film,citeste ceva, asulta muzica, du-te prin vecini...etc.daca imi mai vine vreo idee iti spun:*sper ca sunt de folos

| saispe a răspuns:

In primul rand nu pune la inima, probabil este ocupat. Daca nu v-ati mai vazut de atata timp poate are o mica retinere sa reia legatura. Poate se gandeste ca te-ai schimbat mult, nu mai stie despre ce sa vorbiti. Si intre tine si o prietena buna, daca trece mult timp si nu va vedeti, pot exista niste momente mai reci, cand pur si simplu nu stiti ce sa mai spuneti. Si parintii mei au divortat cand eram mica. Te sfatuiesc totusi sa ii spui ca ai vrea sa-l vezi pe el, nu sa inventezi ceva. Asa isi va da seama ca iti este dor de el si ca vrei sa reiei legatura. E important pentru un tata sa stie ca fetita lui are nevoie de el. Vorbeste oricum si cu mama ta, iti poate da un sfat bun pentru ca ea il cunoaste mai bine decat tine.Succes!