Parerea mea ca baiat. e ca daca te iubea nu se combina cu o alta fata. sincer daca iubesti pe cineva nu stai cu alticineva.
Poi este bine sa fi indiferenta dar sa n`o dam in extrema cealalta pentru ca o sa se cam sature sa stea dupa tine ...deci daca chiar iti place tipul fi tu insati nu mai fi indiferenta si spune`i ca si tu abia astepti sa il vezi peste o luna
El poate a stat cu fata aia doar ca sa te faca pe tine geloasa.
iar tu faci foarte bine ca esti indiferenta, sa vada si el cum e.
Poate omului ii pare rau, dar sunt multi prefacuti, deci depinde cat de bine il cunosti, daca e un tip de treaba, chiar ii pare rau, dar daca e un prefacut, cum o sa vina una noua o sa-ti dea papucii. De-asta trebuie sa fii foarte atenta cu alegerea pe care o sa o iei. Sper sa faci alegerea corecta. Succes!
Daca-i mai dau mult cu "hai sictir" tare mi-e ca o sa ramai singurica pentru o buna vreme.
Pai iarta-l nu poti fi indiferenta mereu trebuie sa stii si sa ierti daca chiar te iubeste
Nu stiu e posibil sa te iubesca dar e posibil sa se prefaca fii cu el doar daca tu il iucesti cu adevarat
Nu prea cred ca mai are rost sa il ierti pentru ca oricum sunt multi care fac de astea si de fapt e cu altcineva in secret
Pai dupa parerea me.el chiar te iubeste.nu stiu daca e inca e iubire ibire...dar vad ca ii place de tine...eu zic sa vorbesti cu el si sa ii explici in detaliu situatia pentru a intelege si el
Poate daca ii explici va intelege si in septembrie vezi fii mai apropiati si poate impreuna
Sper ca te'am ajutat cu ceva:* si Succes
Pai... daca el te iubeste asa mult de ce nu incerci sa il iubesti si tu inn adancul inimii tale sigur o bucatica il iubeste asa ca de ce sa nu il iubeasca toata inima?
Asteapta si tu pana in toamna, si mai lasa garada jos, dar nu ft mult, atat cat sa ii lasi o portita spre comunicare. fii precauta. vezi si tu ce iese cand va vedeti, iar treaba cu iubirea, sa nu o crezi, poate tine la tine.sunt sentimente diferite ce se confunda ft usor! succes