Păi e clar că tu vrei să'l crezi,pentru că ţii la el,dar el a ţinut la tine când a fost cu tipa respectivă? Adică poate te'a sunat să'ţi spună că te iubeşte, că nu poate trăii fără tine şi alte vrăjeli în timp ce îi spunea şi acelei tipe, poate chiar aceleaşi replici.
Tu alegi dacă vrei să fii pe locul 2...
Daca ii tinea relatia cu fata de cls a 12 nu se intorcea la tine eu cred ca nu te place si te vrea de pr doar pentru a avea unu nu sta cu unu care te poate schimba oricand. chiar daca ti le el si tie greu cred ca preferi despartirea acum(asa suferi mai putin) decat mai tarziu cand vei suferi si mai mult si durerea va fi mai mare plus ca iti pierzi si perioada liceului de boboc cand trebuie sa te distreziiiiiii
Buna!
Exista 2 variante:
1. te place si chiar vrea sa fie cu tine
2. incearca sa te recastige ca sa-si bata joc de tine
Mie mi se pare un baiat destul de ok, care si-a dat seama de greseala lui, si acum vrea s-o repare. Un gest de apreciat chiar! Eu zic sa-i mai dai o sansa, apoi daca o iroseste si pe aia, gata.
O zi buna!
Nu-l crrede. cu atat ierti mai mult cu atat va face mai multe ai uitat proverbu cu lupu'?:-l mai sunt in lume inca 3 miliarde de baieti cel putin
Tu ti la el dar tu pentru el esti a 5 a roata la caruta cum se zice,daca tie iti convine asa,treaba ta,chiar daca o sa fiti impreuna o sa te insele, in schimb tu suferi[gasesteti altu, nu i de tine]
I-am dat inca o sansa si mi-a promis ca niciodata nu o sa-mi mai greseasca, ca ii e dor de mine...
Era foarte fericit. Sper sa nu regret mai tarziu. Multumesc pentru sfaturi tuturor!
Hai mai. Da-i o sansa. Merge prost, e plina balta de pesti(in cazul tau liceul fiind balta). Daca merge relatia, e foarte bine. Daca nu.mai incearca si cu altul... Succes! Funda?
Daca si tu tii cu adevarat la el si chiar il crezi.da de ce nu.insa daca mai calca odata pe bec te sfatuiesc sa renunti
Nu pot sa iti zic sa il crezi sau sa nu il crezi, dar asculta-i povestea si alege cu inima.
Buna Cristina.
[Parerea mea] Nu te lasa sedusa asa usor de niste vorbe fie si ele demonstrate. Incearca sa nu fi roate de rezerva. Poti fi sigura ca daca ii mergea relatia cu fata de a 12-a nu se mai intorcea la tine. Sta cu tine doar ca sa fie impreuna cu cineva atata timp cat a fugit imediat la "prima fata care i-a sarit in ochi". Daca tinea la tine cu adevarat nu s-ar fi combinat cu acea fata.
Deci eu zic sa continui cautarea Succes! ( asta e o dovada de infidelitate)
Buna! mai eu iti zic totusi sai mai dai o sansa daca il iub cu adevarat...dar daca iti va mai face asta inca odata...nu il mai ierta, putina demnitate totusi doar nu stai sa plangi pentru el din nou.mai sunt atatia.
Probabil ca accea fata a fost doar o aventura pentru el...ar fi bine sa ii acorzi o sansa dar sa ii spui inainte ca este ultima si sa nu ii dovedesti din prima ca l-ai iertat
(parerea mea) Trebuie sa stii ca procedat gresit cand i-ai spus ca ai inceput sa plangi. (decazi foarte rau in fata lor, nu trebuie sa plangi niciodata in fata lor, trebuie sa te abti si sa plangi fara sa stie - mi-a spus cineva acest lucru, e cat se poate de adevarat).
In plus, eu sunt un pic mai mare ca tine si astea mai mari isi cam bat joc de tine. Sa nu te increzi deloc in vorbele lor...
daca a avut curajul sa te insele sigur va fi si a doua oara...