Mai bine vb cu ea si ii spui ca nu e bine sa faca ce fac si prietenii ei! Daca e ''calugarita'' cum zice ea nu inseamna ca nu e cool dimpotriva ar trebui sa le dea un ex bun celorlalti nu sa inceapa sa fumeze sau sa se drogheze! Daca e prietena ta ar trebui sa te asculte dar daca nu eu cred ca ar treebui sa vb cu mama ei! Poate ca o sa se supere putin pe tine dar e pentru binele ei! Scz dar nici eu nu prea stiu mare lucru despre droguri dar sigur creeaza dependenta cel putin asa am auzit! Succes!
De la anumite droguri legale se poate ajunge la mai multe, incearca sa vorbesti cu ea si sa-i explici ca nu e bine ce face, daca nu intelege discuta cu mama ei dar nu fara sa stie ea, ii explici ca daca nu vrea sa inteleaga de la tine o sa porti o discutie cu mama ei poate de la ea o sa inteleaga mai bine
Pai ar trebui sa ii spui scurt ca o spui mamasi dar popularitatea ar putea sa stea cu 3 fete superi fitoase. la o cafea explica-i. va obosi foarte tare daca fumeaza explica-i ca il loc sa se curce la 5 dimineata cand vine de nu stiu unde vine la 11 noaptea acasa
Va multumesc mult pentru raspunsuri! imi pare rau ca nu pot da la toate funda...multumesc
Din pacate nu poti face multe pentru ea. ea mai mult ca sifur nu va aprecia gestul de a o ajuta ( spunandu-le parintilor) si atunci o vei pierde de tot.
spune-i sa aleaga : tu, sau iarba! iar daca alege iarba, eu zic ca prefera mai mult popularitatea decat faptul ca isi poate pierde cea mai buna prietena... si atunci? ea ce prietena ti-ar fi?
Vorbeste cu ea si explica-i despre ce e vorba. Nu te duce repede sa-i spui lui maica-sa ca nu ai nici un drept. Ce drept ai tu sa te bagi in viata ei?
C3R1 întreabă: