Trage-i o mica bataita sa-ti stie de frica, vad ca face tot ce vrea din tine inteleg ca e copilul tau dar trebuie sa-l inveti sa aiba respect, si nu sexul e problema ca nu din punctul asta de vedere trebuie privita problema, trebuie sa o inveti singura, daca nu da-i una peste mufa plange ce plange pana se satura
Daca ii e frica de intuneric ca sa doarma singura i-ai o veioza si las-o aprisa toata noaptea
Ii cam faci toate mofturile si cred ca si-a luat lumea in cap, peste 2 ani o sa te puna la zid
Bafta cu micul dracusor :*
Nu ii mai face daruri, fi mai retinuta te cred tie mila de ea, dar sunt diferite moduri dea pune la colt, a devenit f. f. f. foarte capricioasa, draga mea.
Expica-i ca acum este mare si nu mai poate sa stea toata ziua dupa mama.
Explica-i ca ai treaba si ca nu poti sa stai mereu cu ea.
Spune-i ca tu si cu tatal ei aveti nevoie sa stati singuri.
Sper sa inteleaga!
Succes. :*
Are de toate?
dar o mama are? dragostea unei mame primeste?
mai vrei inca un copil pentru ca mai tarziu sa-l cataloghezi ca fiind RAU, ba chiar animal(e)?
ti-ar trebui retras statutul de mama!
Tot respectul, dar are 9 ani. Se poate dialoga cu ea. Pai ma gandesc cum eram eu la 9 ani. pff, bulan avura astia doi ai mei . Serios, daca si astea sunt probleme, apai... sa ne bata Hristos ca astia care-si baga in vena la 12 ani sunt de domeniul S. F.
Solutie : Super Nanny!
Pai, copilul trebuie luat altfel.mai intai iai o lampita frumoasa de noapte, apoi iai o perna cu imprimeul imaginii tale pe ea, si spune-i : Acum lampita ta te v-a pazii si o sa o ai si pe mami aproape, lampita te fereste de orice, si cand iti e teama pune capul pe perna si gandeste-te la mamii. Sper sa mearga