Vorbeste cu directorul si intreaba-l daca e normal sa fii acceptat undeva pe pile si intreaba-l daca asta este ceea ce reprezinta acea scoala.
Ai doua variante: te incapatanezi si spui profesoarei ca nu vei ceda locul nici in ruptul capului (oricum, nu are ce sa-ti faca); sau abandonezi complet si grupurile si scenetele si tot, si nu te mai implici in nimic. Mai bine iti pierzi timpul pe calculator decat nervii cu oameni de doi bani. Ce, este obligatoriu sceneta?
Realizarea scenetei e hotarata de profesoara? Ca sa fie corect si sa nu te urasca nimeni, propune un fel de "casting", pentru toate rolurile, de altfel. Stabiliti cine vrea sa fie micutul Ionel, prezentatorul, doamna Maria Popescu, mama copilului, etc... Daca vei fi mai buna ca ea, vei primi rolul. Asa ar fi cel mai corect, zic eu. Acum sper ca si profesoara va fi corecta in luarea unei decizii...
Nu tacea spune ce ai de spus daca o sa lasi treburile asa te va calca in picioare.
.Daca profesoara de romana nu va realiza ca tu meriti mai mult acest rol sa stii ca poti apela la directiune.Iti garantez eu ca directoarea o sa inteleaga mai bine decat profesoara!
Sper ca ti-am fost de folos!
NesquikDuoSpecial întreabă: