| alexandra130452 a întrebat:

Deci nu mai pot, vreau sa fug de acasa si nimeni nu ma poate opri, dar am o problema si va cer ajutor, oare ce ar trebui sa iau cu mine? Va rog sa-mi spuneti repede deoarece plec in noaptea asta!

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Du-te in armata acolo ai pat, o mancare calda si un dus la dispozitie

| darrio2007 a răspuns:

Nu pleci, stai cuminte. Ai scris asta la suparare.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depinde de vârstă.
Dacă pleci acum noaptea, e cam frig. Deci un rucsac cu ceva haine, mai calde și de schimb.
Apoi, plecând noaptea, ai la dispoziție cam 24 de ore cel mult până să simți nevoia de somn, trebuie să îți pregătești un itinerar, să te gândești unde vei dormi noaptea viitoare. Vara e mai ușor, acum nu poți dormi pe afară. Dacă totuși o vei face, ai nevoie de o pătură groasă cu tine și un sac de dormit. Apoi ceva bani de autobuz sau de tren, ca să poți ajunge cât mai departe de casă, ca să nu fii prinsă repede și adusă înapoi, căci așa nu ai realizat mare lucru.
Apoi, acolo unde ajungi, ai nevoie de cazare căci din nou, este iarnă.
Așa. că îți înțeleg nevoia urgentă acută de a pleca, dar eu zic să mai amâni până vei clarifica aceste aspecte.
Dacă totuși nu te poate opri nimeni, nici chiar tu însuți, îți doresc drum bun, o să ai ce povesti la nepoți peste 50 de ani.
Dacă nu, am făcut împreună o fugă de acasă pe cărările minții.
Dar asta ai putea să faci, iei o bucată de hârtie, și începi să scrii tot ce pățești, chiar în noaptea asta, stând acasă la masă, la tine în cameră.

| mihai69 a răspuns:

Declarație pe propria răspundere că mergi la serviciu / farmacie sau ce mai poți trece acolo la motive, altfel iți iei amendă dacă umbli brambura pe străzi după ora 23.

| johnnny123 a răspuns:

Pai daca nici macar nu stii ce trebuie sa-ti iei cu tine, cum crezi ca te vei descurca pe cont propriu pe termen lung? Unde vei dormi? Cum vei cumpara mancare?

Un om care ar fi fost intr-adevar pregatit sa se descurce pe cont propriu nu ar fi pus intrebarea asta.

Este ca si cum ai spune "Ma pregatesc sa plec singura cu un vapor pe mare si nimeni nu ma poate opri. Imi spuneti si mie cum se dezleaga de ponton?"

| alexandra130452 explică (pentru johnnny123):

Ai mare dreptate, dar de aceea am nevoie de ajutor.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!