Ei bine, ai 17 ani, dar cum nu ții cont de sănătatea ta, fratele se vede nevoit să intervină căci ai devenit responsabilitatea lui. Încă nu gândești matur și responsabil. Încearcă să îți găsești alte activități mult mai sănătoase.
A spus ca se joaca
Atunci e retardat.
NU imi esti tata... FOCK OFF!
NU stai sa te contrazici, atunci iti mananca seminte in cap cineva care are aproape de 2 ori varsta ta
unde mai pui ca am vazut documentar in care au descoperit ca, e normal ca adolescentii sa stea pana seara tarziu
Stiu ca indiferent de sfaturi vei vrea sa faci ce vrei. Citeste pe net despre: efectul lipsei somnului la adolescenti. Cel mai bun somn pentru tine este intre 22 - 00. Intereseaza-te
Ba pana la urma nu e nici macar sanatos sa stai atata pe pc, mai ales la orele alea.
Ceea ce tu faci nu e bine si se va vedea in starea ta de sanatate, fratele tau iti vrea binele si ar trebui sa l asculti si sa nu mai exagerezi cu statul la PC, mai bine te apuci de ceva sport, alearga si ai sa vezi ca pana la maxim 12 ai sa adormi
Îți distrugi sănătatea, asculta de fratele tău ca îți dorește binele. Dacă te cerți cu el nu rezolvi nimic. Chiar dacă ai 17 ani asta nu înseamnă ca ești mare. Învață sa asculți de el.