| ale_1293 a întrebat:

Deci. poate nu este categoria potrivita.nu conteaza. Mie imi place de un baiat.Ma rog la inceput am fost doar colegi, apoi prieteni foarte buni. apoi m-am indragostit de el! Ne-am sarutat.ma rog nu conteaza.Si acum 1 luna si 3 saptamani ne-am certat! Adica s-a suparat pe mine ca sunt geloasa! In tot timpul asta mi-am cerut scuze de o mie do ori dar el nu vrea sa le accepte. Ce sa fac? Il iubesc asa de mult! Adica na... tin mult la el! Cum si ce sa fac sa ma impac cu el? Va ror raspunsuri!puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| alinadivinastar a răspuns:

Nu stiu si mie mi s-a intamplat exacta ce tine decat ca eu nu m-am certat cu el,adica suntem prieteni eu il iubesc pe el si lui ii place de sora mea adica, ii placea, incearca sa comunici cu el insisista...dai melodii frumoese etc

| ale_1293 explică (pentru alinadivinastar):

Da.da stii ce se intampla? daca insist zice imediat ca nu stiu ce si imediat povesteste la toti bine eu una aflu de la cea mai buna prietena si mi-am pus o gramada de melodii la status si apropo mi-a zis ca m-am jucat cu sentimentele maturitatii, ca cica eram matura dar acum nu mai sunt...in ce clasa esti?

| AngelPB a răspuns:

Incearca sa-i ceri inca o sansa, "o perioada de proba ", demonstreazai ca te schimbi, lasa`l putin sa respire, chiar daca esti geloasa nu arata prea mult pentru ca poti parea disperata, iar daca nu vrea sa se impace cu tine inseamna ca nu tine la tine cum tii tu la el.happy

| ale_1293 explică (pentru AngelPB):

Da...am incercat sa ii cer o sansa.si a zis ca mai vrea doar doua lucruri de la mine:liniste si pace...deci nu stiu ce sa mai fac?