Vad ca toti iti dau sfaturi sa vb cu ea, dar nimeni nu a inteles ca ea de fapt nu-ti mai raspunde oricat ai cauta-o tu. Imi pare rau ca esti in aceasta situatie, dar crede-ma muuuulti am trecut prin asa ceva. Problema e ca tu nu ai inteles un lucru destul de clar din punctul meu de vedere, si anume ca ea s-a departit de mult mai mult timp de tine, decat consideri tu, iar acum cand tu ai spus de despartire a fost detasarea finala. Nu stiu exact ce s-a intamplat cu ea, dar banuiesc ca a gasit (si nu de acum) pe cineva caruia sa i se destainuie si de aceea nu mai simte nevoia sa vb cu tine. Nu toti reactionam la fel dupa o despartire, nici mie ca fata nu-mi place sa mai tin o legatura stransa cu fostul prieten ca asta ar insemna ca nu pot sa fac un pas in fata, ci ma intorc in trecut. Am inteles ca esti intr-o perioada grea, e normal stii cum se spune ca o problema nu vine niciodata singura. Insa incearaca sa te mai detasezi un pic de aceste probleme apasatoare, prin ce-ti place tie, plimbari, muzica, filme, ceva ce te face sa mai uiti si timpul isi va face datoria. Incearca de asemenea sa nu te mai gandesti asa de mult la ea. In momentul in care ai un partener, nu este bine sa te sprijini in totalitate pe acela, ci sa-ti pastrezi si proprii prieteni si placeri, ca altfel te pierzi cu totul. Capul sus si curaj, astea sunt momente ale vietii prin care trecem cu totii si nu te mai gandi la prostii de astea gen sinucidere ca nu are nici un rost. Numai bine iti doresc!
Pai, poti sa ii lasi un mesaj si sa ii spui ca iti lipseste prietenia ei, ca treci prin momente grele si ca ai nevoie de o amica care sa te ajute sa le depasesti, fiindca ea te cunoaste cel mai bine. Poate nu iti raspunde fiindca a durut-o ca te-ai despartit de ea. Oricum ar fi, tu trimite-i mesajul.
Daca nu iti raspunde, nu te panica. Sunt multe, multe alte fete cu care poti vorbi
Nici sa nu te gandesti la sinucidere.serios vorbesc. Daca te sinucizi nu rezolvi chiar nimic. Traieste-ti viata, ca ai doar una!
Si lasa, ca dupa ploaie mereu iese si soarele!
Ai putea sa incerci sa o suni si sa-i spui ca-ti lipseste prietenia ei. si faptul ca nu mai sunteti impreuna nu afecteaza prietenia voastra sincera ai putea sa-i spui ce ai scris mai sus.
Ciudat, dar ai o situatie asemanatoare cu a mea, dar la mine este exact invers. Eu zic sa vorbesti cu ea.