| ImVector a întrebat:

Deci practic am un Tata care este atasat de jocuri/pacanele. Si nu-l mai suport pentru acest fapt, sa nu uit ca mereu ma face pe mine si pe sora mea in fel si chip doar pentru el este nervos cand vine acasa (nu bea/fumeaza). Noi in acest moment nu suntem lefteri dar nici prea departe nu suntem. Si din cauza lui tot se intampla. Chiar acum 3 zile era fericit ca a castigat odata la 10 ani si el 5000 de euro. Nah, asta a fost norocul. Dar ce a facut el azi? I-a bagat pe toti la jocuri si nu a scos nimic. A ajuns de unde a inceput si sa nu uitam ca nu mai vrea sa munceasca. A plecat de la 3 locuri de munca unde salariu era bun frate. Ne mergea bine si El : "Nu, nu mai vreau sa muncesc vreau sa imi traiesc viata" Ok, de ce dracu ai mai vrut copii? Si acum numai are loc de munca, el cu 5000 de euro trebuia sa se duca in Anglia si sa se integreze, sa terminam casa (adica sa o facem mai normala si mai de"vis") curtea si apoi tata, poti sa faci ce vrei. Cu 3000 de lire castigate in 1 luna de Anglia, pfff 2000 poti sa bagi la jocuri nu ma intereseaza dar lui nu-i mai pasa si nu intelege sa fie mai pe un plan. Nu-l mai inteleg si de aia il urasc. Pur si simplu pe Mama o uraste, a zis sa bage divort daca nu-i convine. Pe noi ne "iubeste" dar cand e vorba sa ne incurajeze el asta zice "Esti un prost, nu sti sa faci aia esti un negativist idiot. Pedepsit 3 saptamani, Nu iesi afara, nu laptop, nu telefon, nu televizor. Teme de zi pana noate".

4 răspunsuri:
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Tatal tau e un cretin, spune-i sa se duca la un psiholog, nu ai ce sa-i faci.

| JohnnySilverhand a răspuns:

Poti suna la protectia copilului, si sa ramai in grija mamei, dar ai agrija, trebuie sa dovedeasca ca va poate creste pe amândoi, daca nu la casa de copii. Eu as incerca in locul tau, oriunde e mai bine cat timp e departe de cineva ca el.

| anonimg a răspuns:

Soluția este să invatati bine și tu si sora ta pentru ca să puteți sta pe picioarele voastre și să plecați cât mai repede din casa aceea.
Cât despre tatăl vostru să nu-i mai spuneți nimic: nici ca face bine, nici că face rău. Cautati să-l ocoliti si să nu mai stati in preajma lui când vine acasă.

| gornistu a răspuns:

Jocurile de noroc sunt o boala cumplita dar pana nu recunoaste si el problema nu are sanse sa se schimbe. Din pacate asta e tristul adevar...