| pure9 a întrebat:

Deci, prietena mea (care nu inteleg de ce nu isi face si ea cont laughing ) a intalnit un tip la sala. A vorbit cu el o singura data si acum si-a dat seama ca o atrage si ca ar vrea sa vorbeasca mai multe dar nu stie cum. Nu poate sa il intrebe cum se folosesc aparatele pentru ca stie destul de bine asa ca...
Cateva idei despre cum ar putea sa il abordeze?

(el arata bine ea este in drum spre a arata bine asa ca este mai rezervata atunci cand trebuie sa vorbeasca cu el)

Răspuns Câştigător
| 1591 a răspuns:

Ar trebui sa aiba incredere in ea, ca sa incep cu ce este important. Nu cred ca ar trebui sa foloseasca un pretext pentru a se apropia de el. Ar trebui sa mearga, sa il salute si sa ii spuna ca l-a mai vazut pe la sala. Daca este interesat conversatia va veni de la sine. Ar fi bine sa nu intre in panica si sa fie calma cand vorbeste cu el. Cred ca este mai bine decat sa inventezi un motiv sau sa pari neajutorata si sa ii ceri ajutorul. Succes!

| cila1995 a răspuns (pentru 1591):

Bine zici!

4 răspunsuri:
| PisicutzaCenusie a răspuns:

Sa se prefaca ca s-a lovit la un picior, iar el sa fie in preajma. funda?

| PsychologistT a răspuns:

Sa ii ceara parerea despre exercitii pentru tonifierea anumitor grupe de muschi.

| 1stResponder a răspuns:

Pai sa se imprieteneasca cu el.
Ar putea sa inceapa sa-i ceara sfaturi despre cum sa lucreze eficient muschii, etc.
Baietilor le plac fetele amuzante, deci sa faca glume (bune), sa-l amuze si sa-i faca ziua mai frumoasa. Totusi, sa aiba in vedere sa nu-l plictiseasca.
Usor, usor, sa se apropie de el (nu fizic), sa vorbeasca mai des, nu numai sala. (Facebook, yahoo, etc)
Dupa asta o sa vina totul de la sine.
Sper ca am ajutat! Bafta!