| mistikk a întrebat:

Deci prietenul meu s-a combinat cu prietena mea cea mai buna. ma simt in plus cu toate ca nu recunosc asta dar eu cu el suntem fff buni prieteni chiar daca nu mai suntem impreuna si el a inceput sa-mi puna anumite intrebari si etc chessti si nu vreau sa o fac pe prietena mea sa ma urasca combinandu-ma iar cu el desi pe ea nu a interesat-o cand el era cu mine nu stiu ce sa fac sa raman cu el? sau sa aleg ce e mai bine pentru prietena mea?

Răspuns Câştigător
| RoxyAde a răspuns:

Ce urat din partea lui sa se combine acum cu prietena ta si in plus sa incerce sa te faca sa te intorci la el. Nu cumva i-ar place sa fie cu amandoua? Poate ca cel mai bine ar fi sa ii dati o lectie si sa il parasiti amandoua. Daca face toate lucrurile astea nu tine intr-adevar la niciuna dintre voi.

21 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Parerea mea e ca niciunul nu te meria. Daca el tinea cu adevarat la tine nu ar fi facut asa ceva. Daca ea era prietena ta venea la tine sa vorbiti despre subiectul asta. Nu cred ca te merita. Cauta altceva. E normal sa suferi cand iti dai seama ca esti naiv. E mai bine asa insa.

| Flav a răspuns:

Fostul prieten... cea mai buna prietena... ce-s astea? Inca mai tii legatura cu ei? Astfel de relatii nu se fac, nu se pot combina. Inseamna ca nu reprezinti decat o persoana pasagera in viata amandurora.

| Razvan a răspuns:

Oricum ar fi cineva tot va iesi ranit din treaba asta. Daca nu il refuzi categoric inseamna ca inca mai pastrezi anumite sentimente pentru el. E destul de greu sa mentii o relatie de prietenie cu un fost si cu atat mai greu in situatia de fatahappyDe ea ma indoiesc ca iti e prietena cu adevarat. Daca era asa nu se baga cu fostul tau prieten pentru ca deja e format un triunghi amoros periculoshappy
Cel mai bun lucru pe care il poti face e sa fi sincera cu singura persoana cu care se merita sa fi:cu tine.Il mai iubesti? Ai putea sa renunti la o prietenie pentru o relatie cu el? Cantareste bine avantajele si dezavantajele si ia cea mai buna deciziehappy

| anad a răspuns:

Stai de vorba cu prietena ta si explica-i ca e neserios si lasati-l amandoua ca asa merita! Stie ca sunteti prietene, jongleaza cu voi si se distreza cand va vede cum va mintiti una pe cealalta!

| candycarrie a răspuns:

Iti zic din proprie exeprienta ca daca fostul tau ramane cu prietena ta, tu si prietena ta nu veti avea o relatie la fel, si se poate chiar destrama. daca tipu e cu ea, si in acelasi timp se da la tine, inseamna ca ii place sa "jongleze" si te pune intr'o situatie destul de urata cu prietena ta, pentru ca esti tentata sa ii spui si nu poti. daca el chiar ar vrea sa fie doar cu tine s'ar desparti de ea. lasa sa decurga de la sine si spune'i prietenei tale ca te simti un pic ciudat ca ei doi sa fie impreuna, macar sa eviti sa stai cu ei in timp ce se saruta sau sa fii pusa in situatii. jenante :d

| dulcik a răspuns:

Pai cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si sa il inrebi ce simte pentru fiecare data te iubeste pe tine sau pe prietena ta.Asta e cel mai bun lucru pe care il poti face desi dupa parerea mea el nu tine la niciuna cred ca in afara de prietenie nu e nimic altceva, nu se poate sa fi chiar atat de indecis. Oricum nu stiu motivul pentru care te-ai despartit de el dar ea nu tb sa se cupleze cu ex-ul tau mie una nu mi se pare corect indiferent de ce ar fi chiar daca eu doamne fereste m-as desprati de iubitul meu nu as accepta ca prietena mea cea mai buna sa se cupleze cu el

| mistikk explică:

Pai mersi cu totzii aveti dreptate nu merita efortul si orkum sunt baieti mult mai draguti decat el si prietena meah cred ca numai ea e de vina in tot pentru ca din cauza ei nema despartzit pentru ca a bagat strambe intre noi

| aney a răspuns:

Ce sa iti zic. Sincer, esti foarte naiva, poate din cauza varstei. El nu a fost niciodata indragostit de tine daca mai apoi te-a lasat pentru ea, iar ea nu a fost niciodata adevarata ta prietena daca a indraznit sa iti fure prietenul.
Lasa-i pe amandoi. Simplu, niciunul nu merita respectul tau, mai bine sa ii pierzi decat sa ii ai.

Pai ...aney nu exista dragoste la o varsta atat de frageda.
intai gandeste-te care ar fi cea mai buna solutie si apoi aplic-o
orice ai face... apare o porblema...ba el se supara, ba ea,
deci... nu iti recomand sa ii lasi pe amandoi balta pentru ca prietene foarte bune, dupa ce ai abandonat una, mai greu se gasesc din cauza atasarii fata de acea persoana. Lasa sa continue totul de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti micuta bre.cand vei fi mare sa fii cu ochii pe prietena cea mai buna si iubitul tau.intre timp, observal pe cel mai bun prieten al lui. poate e mai bun, mai tare, si mai docil decat al tau. e necesar.asa merg treburile pe lumea asta. te vei lamuri tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tinea la tine nu se combina cu prietena ta cea mai buna cel mai bine ar fi sa ai lasi an pace pe amandoi sa nu vorbesti cu ei si el e nesimtit daca vrea sa se antoarcă la tine chiar daca ti la el lasa-l an pake si fate ca nu ati pasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trec cam prin aceeasi situatie, nici nu ma despartisem de el de 2 zile(ca sa aflu mai apoi ca ei deja se 'combinasera de o saptamana) si ea era 'noua' lui. Mai rau... el nici macar nu o cunoaste(noi fiind din Baia Mare iar el din Buc) iar ea ea o tarfa pe care eu mereu am incercat sa o ajut.
Nu te merita, nici ea, nici el...incearca sa-ti vezi tu de viata ta mergand in alta directie, n-ai nevoie de asa oameni pe langa tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine e sai uiti pe amandoi si sa stergi totul cu buretele. nu merita efortul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpo, daca iti era cea mai buna prietena trebuia sa stie cat inseamna el pentru tine asta nu inseamna BFF din moment ce tu erai cu el nu era normal sa se gandeasca ca o sa suferi? ca vei suferii cand vei sta cu ei si vei stii ca sunt impreuna? si el fostul iubit nu s-a gandit la tine ca te-a ranit dar la BFF tau se gandeste hmm asta nu e prietenie si eu zic sa nu il mai accepti ca nu stii cu cine umbla si ce face. FA CE ITI SPUNE INIMA PWOOP :-x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpo, daca iti era cea mai buna prietena trebuia sa stie cat inseamna el ptr tine asta nu inseamna BFF din moment ce tu erai cu el nu era normal sa se gandeasca ca o sa suferi? ca vei suferii cand vei sta cu ei si vei stii ca sunt impreuna? si el fostu iubit nu s-a gandit la tine ca te-a ranit dar la BFF tau se gandeste hmm asta nu e prietenie si eu zic sa nu il mai accepti ca nu stii cu cine umbla si ce face. FA CE ITI SPUNE INIMA PWOOP :-x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpo, daca iti era cea mai buna prietena trebuia sa stie cat inseamna el ptr tine asta nu inseamna BFF din moment ce tu erai cu el nu era normal sa se gandeasca ca o sa suferi? ca vei suferii cand vei sta cu ei si vei stii ca sunt impreuna? si el fostu iubit nu s-a gandit la tine ca te-a ranit dar la BFF tau se gandeste hmm asta nu e prietenie si eu zic sa nu il mai accepti ca nu stii cu cine umbla si ce face. FA CE ITI SPUNE INIMA PWOOP :-x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io cred ca tipu ink te mai ubeste da s-a gandit sa te faca geloasa cuplanduse cu cea mai buna prietena a ta daca ta gandesti sa o iei de la capat cu tipu, cantaresteti bine sentimentele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nasolsad... sincer cam in aceiashi sitiutie sunt si eu... la mine e ceva diferit pr mea stiu ca nu tine la el absolut deloc de fapt ea are 2 pr! si el ar vrea cu amn2. dar acu nu ii mai mere nici cu una, j nu s`au kombinat doar asa flirtsad. eu zic sa-l las`i p el

| Ana1329 a răspuns:

Si prietena ta a acceptat sa fie cu el?raised eyebrows. Inca mai esti prietena cu ea? Ea ar trebui sa fie cea care sa stie ca nu trebuia sa se combine cu el pentru. ca te raneste pe tine, era evident! Caci despre el, lasa`l ii place sa se joace si atat.

| lia_9082 a răspuns:

Ce fel de prietena e asta?
Nu o pot numi prietena ...este o scorpie, nimfomana si ii pot atribui orice cuvinte mizerabile.
Mi s-a intamplat si mie la fel si pot sa spun, ca-i urasc pe amandoi.Niste oameni fara caracter care au stiut sa -si joace bine cartile.Rusine...