Pentru o despartire de tine a gasit un motiv atat de tampit...
Si daca are probleme cu familia,tu trebuie sa ii fi alaturi daca esti impreuna cu el.Iar el ar accepta asta, iubindu-te...
Nu cred ca il sufoci, ci doar vrei sa il ajuti/sa ii fi alaturi si esti ingrijorata.Iar el interpreteaza ca si cand tu chiar l-ai sufoca.Sa stea pana miercuri si sa analizeze lucrurile, sa nu se grabeasca si sa piarda o iubire adevarata, o fata minunata.
Daca te iubeste 100% deoarece replica,, mi-e dor de tine'' sau,, i miss you'' functioneaxa in relatiile bazate pe comuncare iubire si incredere
daca nu te place 50% dar mai frum e prima parte nu
Cred ca asta depinde de tine. Ar trebui sa incerci sa-l intelegi ca probabil ca lui ii este greu chiar foarte greu. Poate cateodata chiar sa-l ajuti daca poti. Sa incerci sa te schimbi si sa nu-l mai sufoci.
Pai ar fi sanse.
Lasa-l pe baiat sa- si rezolve problemele, dar tu poti sa petreci timp cu el dar nu il tine prea mult nu il sufoca, mai lasa-l sa petreaca timp cu familia sa sau cu cei apropiati. aveti sanse dar depinde de tine
Daca il iubesti veti putea fii impreuna dar ii lasi mai mult timp pentru ingrijirea celor dragii ( asta ii parerea mea) si cand cei din familia lui se vor vindeca veti avea tot timpul din lume :*
Dramatizati amandoi! Nu asa se procedeaza,atunci cand iubesti! O rezolvare exista in orice situatie, depinde de voi cat santeti de ingaduitori, unul cu celalalt! In iubire nu trebuie sa dai ultimatumuri sau sa puneti conditii! Pur si simplu gasiti o cale de mijloc!
Daca il iubesti fii alaturi de el, incearca sa te impaci cu el si ajuta-l sa treaca peste momentele grele.