Este o vorba din popor: cui pe cui se scoate. Poate vei gasi un baiat simtitor pe umarul caruia sa poti plange, si poate vei ajunge sa-l si indragesti in scurt timp.
Stai linistitta si vei gasi alinare in alt baiat, nu-i purta pica, uita de el, insa tine minte ca viata este ca o roata care mereu se invarte adica, ce iti face el o sa i se faca si lui, iar ce vei face tu iti vor face si tie, sfatul meu, cauta pe altcineva in care sa ai incredere, iubestel si ai griza de el iar cand l-ai gasit sa nul lasi sa plece, pastreazal langa tine iar daca vei sta cu gandul la el te vei simti mai rau fate ca nu iti pasa, eu te inteleg stiu cum te simti si eu am patit la fel insa toti colegii mei de clasa daca ma vede ca vorbesc cu el cred ca ne vom impaca insa nu este asa eu am deja prieten si nu ma intereseaza ce face el, asa ar trebui sa procedezi si tu
Succes
Buna.Da asa este "razbunarea arma prostului"si de aceea te sfatuiesc sa nu te razbuni pe el.Acum cateva luni si baiatul pe care il iubesc a fost cu una si toti prietenii mei spuneau ca relatia lor nu va rezista mult si asa a si fost.Asa ca ai incredere! Daca toti spun ca se vor desparti, ai incredere ca odata si odata acest lucru se va intampla.Si pentru a trece peste acest lucru incearca sa gasesti alt baiat si sa fii cu el.In acest fel el va crede ca deja l-ai uitat si ca nu te-a durut ceea ce ti-a facut si fiind cu altcineva nu te vei mai gandi la fostul(dar nu o sa te ajute sa il uiti asa repede, va dura ceva vreme).Si petrece cat mai mult timp cu prietenii! Faceti lucruri impreuna! Distrativa! Cu sigurata aceste lucruri iti vor gistrage mult atentia si nu te vei mai gandi asa mult la el
Mult succes!
Sper ca vei trece peste asta!
si nu uita:
Vmerge mai departe indiferent de ce se va intampla!{scuze, dar am dat din greseala"raspunde":d]
Succes!
anonim_4396 întreabă: