anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci,să începem.
Am renunțat la liceu în ultimul meu an pentru un om de nimic care nu merita,acum am întâlnit un băiat minunat si m-a luat la el acasă, dacă nu era el, eram pe străzi acum...Fostul m-a închis în casa si a trebuit sa sar pe geam efectiv,eram în București eu fiind din Severin am trecut prin multe oricum. Acum băiatul ăsta mi-a zis să aleg ce vreau să fac,adică ori să îmi termin liceul aici fizic, ori la fr ca i-am zis eu ca as vrea sa muncesc sa am banii mei desi el zice ca mi-ar da el. S-a oferit să îmi plateasca si liceul la fr 2 ani...i-am zis că nu pot accepta nimic din toate astea efectiv nu stiu ce să fac, ce să aleg.

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce sa incepem, ai fost o proastă ai renuntat la liceu pentru un bou care si a batut joc de tine, iar un liceu se face mergînd zilnic la scoala nu sa il faci la fara frecventa ca nu vei invata nimic si cand vin tezele examenele le vei pica deoarece ne fiind in clasa cu ceilalti cand se predă nu sti despre ce a vorbit profesorul la clasa, eu sunt sigur ca nu vei mai face liceul niciodata, ai pierdut contactul cu scoala deoarece iti arde de prostii, de bărbati.

| LisaJulie a răspuns:

Nu știu dacă ar trebui sa ai încredere în el, ok tea luat la el dar poate se poarte frumos cu tine și ar putea sa fie ca fostul! Părinții tăi ce fac? Nu te mai primesc acasă?

| Florea_Maria__YPcT a răspuns:

Fi atentă fata, deci ai renunțat la liceu pentru un nimeni, să înțelegem și noi care e faza, și ai avut noroc ca ai întâlnit alt băiat? În fine cum ai renunțat la liceu, nu prea ai ce face decât să încerci să te înscrii din nou la același liceu unde ai fost te duci frumos și te rogi și faci tot ce Trebe acte și a.s. Și înveți repeți anul și îl termini, dacă tu chiar vrei, și lasă băieții dacă vrei fii cu burta pe carte
PstongueupicicuSclipicikiss

| Violleta2022 a răspuns:

Da-mi voie sa ma indoiesc ca ai intalnit pe cineva care-ti ofera totul fara sa-ti ceara nimic!

| darrio2007 a răspuns:

Ai să pățești si cu ăsta la fel ca primul. Dar ăsta pare mai diplomat.

| adryang78 a răspuns:

Ai făcut o greșeală, dar asta deja știi și tu. Important este că ai învățat ceva de-aici și vrei să-ți aranjezi viața pe un făgaș normal.
În al doilea rând, eu te-aș sfătui să termini liceul așa cum vrei tu, adică să și muncești și să ai gradul tău de independență. Nu este niciodată bine să depinzi de cineva.
Succes și s-auzim de bine.

| Alexia87991 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu se compară deloc cu el.

| darrio2007 a răspuns (pentru Alexia87991):

Nu intotdeauna prima impresie este si cea bună. Si fara sa-ti ceara nimic in schimb.