| PaTy_7918 a întrebat:

Deci.sa incepem big grin Sunt impreuna cu un baiat iar el este mai scund decat mine dar si mai mic cu cateva luni...nu stiu ce sa fac e dragut dar unii spun ca nu ne potrivim sad

Răspuns Câştigător
| myky2507 a răspuns:

Cred ca nu ar trebui sa iei in seama ce spun ceilalti. Daca tu vrei sa fi cu el.nu vad de ce nu o faci.Aaa ca iti zic ceilalti?oh go on e problema ta nu a lor. Daca va placeti reciproc, va intelegeti bine...nu vad care e problemahappy.Si eu sunt mai mare decat prietenul meu cu cateva luni, suntem amandoi in aceeasi clasa si de noi s-a vorbit si s-a terminat toata barfa.Suntem impreuna si atat. Sper ca te-am ajutat.:*:*:X:X P.S:gandeste-te ca poate prietenii tai nu iti sunt tocmai prieteniwinking:X

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pleci urechea la gura lumii? Daca-ti place de el stai cu el.

| annakarenina a răspuns:

Iti explic mai simplu asa, uite id-ul meu : nestor_aav

| ionika17 a răspuns:

Nu-i asculta pe alti! ca vorbesc indvia, nu vorbesc ei.Lasa-i in pace, si ce iti dicteaza inima aia sa faci! Succes

| TormentOfSins a răspuns:

Doar parerea ta conteaza

| mihaibr11 a răspuns:

Singura parere care conteaza este a ta, daca bagi in seama pe toata lumea ai sa ai surprize mari

| fzr23 a răspuns:

Si prietenul meu e mai scund decat mine si nu ai idee cate "glume" s'au facut pe tema asta. Dar mie imi intra pe o ureche si imi iesea pe alta. Cu timpu s'au obisnuit toti si acum e ceva normal. Pur si simplu ma simt bine cand sunt cu el si asta e tot ce conteaza. Nu ii lasa pe altii sa se bage in viata ta. Tu il placi asa cum e si asta e tot ce conteaza. Sa va iubiti mult happy

| winchesters a răspuns:

Pai nu ar trebui sa te intereseze parerea altora! Parerea ta conteaza, nimeni nu`ti schimba sentimentele.

| AndreYoman a răspuns:

Si ce daca altii spun ca nu va potriviti?
Daca tie iti place fa ce vrei.

| ionela_7741 a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa iei in seama ce spun altii daca voi va placeti si va intelegeti nu mai conteaza tu fa doar ceea ce simti si crezi ca o sa fie mai bine daca tu te desparti de gura lumii o sa-ti para rau dupa aceea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut un prieten mai scund si-l iubeam dar am luat in seama ce spunea lumea,ca era scund, ca era nu stiu cum si am renuntat la el cu toate ca era dragostea vietii mele si m-am casatorit cu unul un pic mai nalt, inteligent si cu tot ce-i trebuie.Tin sa te anunt ca am programul scris pe usa in stinga calendarului.Ce nu este scris este programul de cearta unde vorbeste numai el pentru ca a scoate un sunet inseamna ochii umflati a doua zi.Succes si tie cu gura lumii.

| AlexAleex a răspuns:

Fa ce crezii tu nu i asculta oe altii fa ce crezi tu ca e bine ca doar daca cineva ti ar spune sa te arunci in fantana nu te ai arunca fuda?

| NoName_5366 a răspuns:

Nu te lua de ceea ce spun altii... daca voi va placeti asta e cel imi important happy!

| DizzyForever a răspuns:

Conteaza daca e mai mic decat tine? nu-i baga pe aia in seama! fii tu insutiwinking iti place baiatul ramai cu el::X:X

| aRiianaa a răspuns:

Nu trebuie sa conteze inaltimea atata timp cat il placi, si mai putin parerea celorlantii
Daca tu te intelegi bine cu el, te simiti bine, nu mai conteazabatting eyelashes

| мє a răspuns:

Nu conteaza ce spun cei din jur. Daca va intelegeti bine, iar diferenta nu e foarte mare, nu lua in calcul ce spun ceilalti. poate sunt doar invidiosi

| Estrellita a răspuns:

Doamne fereste Paty! daca tie iti place de el si lui de tine atunci este super ok! am invatat sa nu mai iau in seama toata barfele pe care le aud si acum chiar nu ma mai intereseaza ce se vorbeste prin liceu sau oriunde altundeva...lasa lumea sa vorbeasca ca doar de aia are gura laughing! incerca si tu sa fii tu insati cu el si sa-i arati ca il placi cu toata ca e mai mic ca tine. VARSTA CHIAR NU CONTEAZA atat timp cat sunteti in loveeelove struckwinking si aceia care iti spun ca "nu va potriviti " poate ca sunt gelosi pe voi doi.si vor doar sa te faca sa-l parasesti ...Parerea meahappy. good luckk! :*

| Sesilia26 a răspuns:

Nu-i asculta (adica nu ma asculta ca mai glm si eu ca va potrivitzi perfect) si apoi oricum si el te place