Daca as fi in locul tau as mai trece pe la orele de limba si literatura romana...
Cei care n-au inteles, poftim, eu am inteles:
"Deci sa va cer parerea la faza care mi s-a intamplat azi:
Deci azi prietena mea a pus-o pe sora-sa sa imi zica mie ca ea e la scoala, in caz ca intreb. Da' prietena mea de fapt nu era la scoala, ci era cu o prietena in Dambau, adica la prietena ei acasa. De ce oare a pus-o pe sora-mea sa ma minta? Dar pana la urma sora-sa mi-a spus adevaru'. Voi ce ati face in locu' meu?"
Vagabond(asa ai numele), varianta unu' e sa o intrebi pe ea si sa-ti raspunda sincer, asa afli de ce te-a mintit de la ea. Aici apar doua probleme:
Una ca s-ar putea sa te minta iar.
Si a doua ca s-ar certa cu sora-sa.
Sau varianta doi, n-a avut chef de tine, in caz ca esti gelos. A vrut doar sa nu o deranjezi cat e ea la prietena ei.
Salut!
Eu in locul tau mi-as baga picioarele...in apa rece si as lua o carte de romana.
Imi poti spune ce limba vorbesti? Nu de alta, dar sa scriu pe Google Translate ca-s tare curios...
Tu nu ai trecut nici prin clasa intai de scrii in halu` asta? Am inteles ce ai vrut sa zici dar scrii intr-un hal... In fine.Intreab-o pe ea de ce a facut asta sau incearca sa afli de la sora ei mai multe.Sau fa si tu la fel si asigura-te ca ea va afla, asa va vedea cum te-ai simtit tu si ea nu va avea tupeu sa-ti ceara explicatii dupa ce a facut.Bafta.
Nu le-aş băga in seama si le-as zice sa ma lase dracu sa invat la limba si literatura romana
Baftă!
Ori ai dat la google translate sa iti traduca din alta limba in romana, ori tu chiar nu stii sa vorbesti.