| vagabond a întrebat:

Deci sa va cer parerea la faza care mi s-a intamplat azi...

deci azi prietena i-a zis lui sorsa ei sa-mi zica ca daca intreb daca ea sa-mi zica ca e la scoala dar de fapt ea nu are la scoala ci era cu o prietena la in dambau adica la ea acasa de ce oare o pus-o pe sorasa sa ma minta? dar pana la urma sorasa mi-a spus adevaru. voi ce ati face in locul meu?

Răspuns Câştigător
| Ronnix a răspuns:

Daca as fi in locul tau as mai trece pe la orele de limba si literatura romana...

7 răspunsuri:
| BlueR a răspuns:

Cei care n-au inteles, poftim, eu am inteles:
"Deci sa va cer parerea la faza care mi s-a intamplat azi:

Deci azi prietena mea a pus-o pe sora-sa sa imi zica mie ca ea e la scoala, in caz ca intreb. Da' prietena mea de fapt nu era la scoala, ci era cu o prietena in Dambau, adica la prietena ei acasa. De ce oare a pus-o pe sora-mea sa ma minta? Dar pana la urma sora-sa mi-a spus adevaru'. Voi ce ati face in locu' meu?"

Vagabond(asa ai numele), varianta unu' e sa o intrebi pe ea si sa-ti raspunda sincer, asa afli de ce te-a mintit de la ea. Aici apar doua probleme:
Una ca s-ar putea sa te minta iar.
Si a doua ca s-ar certa cu sora-sa.

Sau varianta doi, n-a avut chef de tine, in caz ca esti gelos. A vrut doar sa nu o deranjezi cat e ea la prietena ei.

Salut! big grin

| mihaibr11 a răspuns:

Eu in locul tau mi-as baga picioarele...in apa rece si as lua o carte de romana.

| Aleqa a răspuns:

Astai limba romana? Nu inteleg nimicstraight face Treci frate la scoala in vacanta astastraight face

| Bogdanux a răspuns:

Imi poti spune ce limba vorbesti? Nu de alta, dar sa scriu pe Google Translate ca-s tare curios...

| Loly a răspuns:

Tu nu ai trecut nici prin clasa intai de scrii in halu` asta? Am inteles ce ai vrut sa zici dar scrii intr-un hal... oh go on In fine.Intreab-o pe ea de ce a facut asta sau incearca sa afli de la sora ei mai multe.Sau fa si tu la fel si asigura-te ca ea va afla, asa va vedea cum te-ai simtit tu si ea nu va avea tupeu sa-ti ceara explicatii dupa ce a facut.Bafta.

| unknownn a răspuns:

Nu le-aş băga in seama si le-as zice sa ma lase dracu sa invat la limba si literatura romana

Baftă!

| FeelingFine a răspuns:

Ori ai dat la google translate sa iti traduca din alta limba in romana, ori tu chiar nu stii sa vorbesti.