Daca ai o iubita pe care o iubesti nu inteleg de ce te mai gandesti la trecut...
Asta a fost, e trecut... lasa-l acolo. Oricum n-o sa-ti spuna, din orgoliu probabil. Eu cred ca ar trebui sa uiti de asta.
Daca tu chiar simti nevoia de a sti chestia asta, intreab-o. Daca e destul de matura si sincera o sa-ti raspunda sincer.
Cand va mai intalniti si povestiti pur si si plu spune-i: iti amintesti ca mai demuuult cand eram copii te simpatizam? M-ai simpatizat si tu macar putin? fii sincera. si gata, ai aflat. ce prostie e ca noi oameknii nu avem curajul sa fim sinceri si sa spunem adevarul... cred ca pierdem atat de multe bucurii din cauza asta...
1.Incepe cu o discutie normala (10 -20 Minute) 2. Dupa aia intreab-o suptil
1.Incepe cu o discutie normala (10 -20 Minute) 2. Dupa aia intreab-o suptil
Daca ai iubita, nu inteleg de ce te mai intereseaza aspectul asta, mai ales ca ai zis ca s-a schimbat si nu iti mai place de ea. Dupa ce ai fost mai indiferent cu ea probabil ca statea pe langa tine pentru a primii din nou o atentie deosebita din partea ta, sau poate a inceput sa te placa si ea de cand ti-ai schimbat comportamentul. Doar ea iti poate spune asta, dar daca ai intreba-o cred ca ai parea nu neaparat disperat dar ciudat. Daca ai fi fost singur ar fi fost cu totul altceva, ai fi putut sa ii zici: te-ai schimbat, mai tii minte de perioada cand te placeam? Eu nu am inteles niciodata daca m-ai placut si tu pentru ca, te comportai cu mine de fiecare data in mod diferit. Mmm, nu stiu, vezi tu daca merita sa mai deschizi subiectul asta, e posibil ca ea sa isi dea prea multa importanta si sa te ignore, dar si sa te surprinda spunandu-ti ca te-a placut, dar nu a avut curajul sa ti-o spuna.
1. Ea nu o sa iti zica, deoarece ai iubita si daca si ea te placea sau daca inca o face, ma indoiesc ca o sa isi incalce orgoliu pentru cineva care are deja iubita.
2. Nici in gluma, nu o sa iti zica adevarul.
3. Ai iubita, nu inteleg de ce te mai gandesti la ea.
4. Nu o placi, dar ti la ea.
5. Daca te refuza, nu inseamna ca nu te-a placut. Noi, fetele, facem greseala de a ne exprima gresit in gesturi atunci cand e vorba sa zicem daca ne place persoana respectivă, iar greseala baietilor e ca inteleg gresit.
Probabil te-a placut, dar acum nu mai are niciun rost, ai iubita, iar ea clar ca fiecare om, are orgoliu.
Te mananca-n...
Daca grupul de prieteni s-a destramat, ea s-a schimbat, tu ai pe altcineva... Pur si simplu te mananca.
Daca ai intreba-o, ar intelege ca ai o relatie "asa, sa fie", si tot cu ea vrei sa fii. Si s-ar putea sa-si bata joc de tine, sa iti raspunda la avansurile din trecut, cat sa te faca sa ai probleme cu actuala.
Daca zici ca n-o mai placi, dar esti "curios", e clar ca inca o placi.
Nu ajungi nicaieri cu comportamentul tau, daca nu iti pui gandurile in ordine, si nu-ti mai fixezi si limite.
Am prieteni si cunostinte ca tine, care incearca sa se intinda pe 20 de fronturi odata, si fac totul praf (pe plan financiar, sentimental, familial, social).