Pai cred ca ai facut o greseala ca l.ai lasat sa te sarute a doua oara dupa ce ti.a zis ca are pe alta. Si nu nu ai gresit platindu-i cu aceiasi moneda :* pup. si sper sa te ajute raspunsul meu :* astept fundita :*.
Macar ai luat revansa dar sa stii ca si el face misto asta trebuia sa iti dai seama de la inceput si sa ii pui capac. Cand va afla sa ii spui ca nu mai vrei nimic cu el si ca pui final.
Eu cred ca tu esti o fire putin razbunatoare dar si iubitoare. daca chiar simti ca te iubeste atunci poti sa continui cu el sa fii. el nu a procedat corect la timpul lui si poate a regretat ca nu a fost cu tine si de aia te-a bagat iar in seama. parerea mea e sa ii asculti inima sa vezi daca te iubeste cu adevarat si nu vrea doar o aventura in pat cu tine. succes
Cred ca nu ai facut bine ca l-ai lasat sa te mai sarute.ar fi trebuit sa ii spui ca nu te intalnesti cu el la colt si gata.din cate ai povestit pe aici inteleg ca ii cam plac fetele si nu e capabil de o relatie serioasa.eu zic mai bine sa il lasi si gaseste pe cineva care te merita.si nu face asta numai ca sa il faci pe el gelos ci pentru tine
Ati gresit amandoi, si are sens sa continui in ai da un sms doar daca iti place de el daca nu atunci nu. Ceea ce faci tu este acelasi cu ceea ce face el, si e pe principiul ce tie nu-ti place altuia nu-i face.las-o balta, situatia inceputa cu stangu nu are niciun viitor.fi mai cumpatata pe viitor si uita-l.